Самостійний вибір LED-екрану: критерії ціни і якості

Дата публікації: 28.03.2019
Дата редагування: 16.04.2024

Сучасний ринок пропонує хороший вибір світлодіодних екранів. Тим, хто стикається з покупкою або орендою LED-екрану вперше, не складно загубитися у великому видовому і технічному розмаїтті пристроїв. Самостійний вибір LED-екрану не завжди може порадувати кінцевим результатом. Досвідчені фахівці РВК «Артлайт» знають, як правильно збалансувати ваші потреби з видом обраного пристрою, а головне, його ціною і якістю.

 

Заголовок

Зневажливе ставлення до технічних характеристик пристрою може розчарувати власника в процесі експлуатації і змусити викласти чималу суму на налагодження виробу. Для того щоб вибрати оптимальний варіант, що задовольняє по технічним і зовнішнім параметрам, часто доводиться вивчати економічні та рекламні питання. Вам необхідно правильно і послідовно викласти компанії-виробнику вимоги, що пред'являються до пристрою.

ВИБІР МІСЦЯ РОЗТАШУВАННЯ ДИСПЛЕЯ

Існує 2 способи установки світлодіодного екрану: зовнішнє і внутрішнє.

Для зовнішнього (вуличного) розташування пристрою необхідно продумати:

  • Ризик зміни погодних умов;
  • Температурний діапазон можливої ​​роботи пристрою;
  • Вибір яскравості дисплея (сонячна або тіньова сторона розташування);
  • Висоту установки вироби (від висоти залежить розмір вироби);
  • Спосіб монтажу дисплея (використання балок, стін будівлі, ніжок, основ або опорних конструкцій).
ВИБІР МІСЦЯ РОЗТАШУВАННЯ ДИСПЛЕЯ

Для внутрішніх моніторів (екстер'єрних) важливо продумати мінімальну дистанцію до глядача.

Розгляд зазначених характеристик в сукупності дозволить придбати LED-екран, що повністю відповідає всім очікуванням.

ОСОБЛИВІ ДЕТАЛІ

Купуючи світлодіодний екран, проговоріть всі важливі деталі з менеджером компанії, з'ясувавши все до найдрібніших подробиць. Необхідно уважно ставитись до дрібниць:

  • При покупці вуличного світлодіодного екрана, в послуги компанії може не входити наступна збірка пристрою. Вам необхідно оформити додаткове замовлення на монтаж / демонтаж виробу з відповідною доплатою.
  • Обговоріть з фахівцем інформацію, яка буде відображатися на екрані. Є оптимальні показники для трансляції відео і зображень.
  • Будьте готові внести передоплату за замовлення (кожна компанія озвучує свою суму передоплати). Вона може скласти 30% або всі 100%.
  • Обговоріть деталі гарантійного та післягарантійного сервісу.
  • Виберіть джерело зображення (Інтернет, ТВ, відеокамера).
  • Прорахуйте найменшу і найбільшу дистанцію між екраном і кутом перегляду зображення.
  • Обговоріть вагу виробу і його співвідношення з планованою ділянкою розміщення.
  • З'ясуйте потужність пристрою, з тим, щоб приготувати для нього джерело живлення.

Самостійний вибір LED-екрану - непросте завдання. Правильним рішенням стане створення індивідуального плану для конкретного замовлення. Перед монтажем проконсультуйтеся з представником компанії, зробіть фото місця установки і спроектуйте макет в електронному форматі.

Подбайте про систему вентиляції або кондиціонер. Грамотне використання світлодіодного екрана продовжить термін його експлуатації. Від вихідних параметрів залежить ціна виробу. Пам'ятайте, правильно підібраний  пристрій, вирішить всі ваші поставлені завдання на 100%.