Замовити захист скла плівкою

Дата публікації: 24.05.2022
Дата редагування: 24.04.2024
Avatar

Автор: Юлія Семенчук

Стаж: 5 років

Сертифікати: Менеджер

Про автора: Працює в компанії 3 роки

Інші статті: Читати

Якщо під час бойових дій ви залишаєтесь у помешканні! Тому вам необхідно подбати про захист вікон та потрапляння гострих уламків на вашу шкіру. Таку послугу надає наша компанія Арт Лайт «Заклеювання спеціальною прозорою плівкою скло». Це найкращий спосіб зберегтися від поранень, аніж заклеювати вікна скотчем, папером, тканиною тощо. У разі обстрілів або вибухової хвилі, ви будете надійно захищені та не поранені.

Заклеювання вікон – поширена практика. Так, робили під час 2-ї світової війни. Тільки заклеювали підручними способами. Якщо поглинути у закони фізики, то плівка на вікнах формує своєрідне армування вікон. У цьому випадку скло відіграє роль мембрани, що коливається у такт струсу. Основний «удар» або хвиля припадає у центр мембрани. Тому протиударна плівка перешкоджає сильному подрібненню скла. Чим більше буде шарів антивандальної плівки, тим більше осколків вона на собі затримає. Причому вікна краще заклеїти з обох боків, щоб осколки не зачепили не тільки тих, хто всередині приміщення, а й тих, хто в цей час опинився на вулиці.

Заголовок

Такий спосіб не врятує ваші вікна, але збереже ваше життя. Але, варто пам’ятати, краще взагалі не наближатися до вікон під час активних бойових дій. Ціна залежить від обсягу роботи. Замовити!