Забрендуйте свої вікна!

Дата публікації: 18.06.2020
Дата редагування: 19.05.2024

Ви напевно не раз проїжджали на автомобілі чи проходили повз яскраво забрендованих вікон та вітрин торгівельних закладів? Та розглядали їх рекламні пропозиції і повідомлення. А як щодо ваших вікон? Вітрини вашого магазину, кафе, ресторану, перукарні чи будь-якого іншого бізнесу. Не залишайте свої вікна голими - це ідеальне місце для демонстрації вашого бренду! Також це стосується не тільки вікон вашого закладу, але й ваших автомобілів. Скло та поверхня авто – це чудовий спосіб продемонструвати ваш логотип та транслювати свій бренд. Використовуйте кожну найменшу можливість, щоб бути на очах у своїх клієнтів, і в цьому вам стане в нагоді вінілова плівка.

Звичайно, ви можете застосовувати самоклеючу вінілову плівку до будь-якого матеріалу – композиту, акрилу, пластику, дерева, варіанти дійсно безліч. Але чому б не створити творчу композицію у вигляді аплікації плівкою або за допомогою широкоформатного друку, та застосувати її до своїх вікон? Брендування самоклеючою плівкою вітрин та транспортних засобів передбачає цілодобовий маркетинг 365 днів на тиждень. Поки ви займаєтеся бізнесом, проводите час з сім'єю або виділяєте його для відпочинку, ваші забрендовані вітрини та автомобілі працюють для вас понаднормово!

Це точно є вагомою причиною замовити брендування вікон вашого закладу та автомобіля прямо зараз! А також ще 10 додаткових причин не відтягувати з цим!

  1. Вінілова плівка є відносно недорогою. Порівняно з іншими формами маркетингу, брендування самоклеючою вініловою плівкою автомобілів та віконного скла є досить доступними. Замовляючи поклейку двох чи більше об’єктів, ви можете суттєво зекономити. Використання вашого логотипу та рекламного повідомлення при брендуванні забезпечить впізнаваність вашого бізнесу, та не вимагатиме вкладення значних коштів.
  2. Це мобільний маркетинг! Уявіть, наскільки виграшною була б перспектива бачити ваш логотип скрізь, де ви тільки їдете? Незалежно від того, чи це пов'язано з роботою, чи ви просто вирушили на футбольний матч вашої дитини, ваш маркетинг іде поруч з вами!
  3. Яскраві наклейки привертають увагу. Ви напевно не раз читали контактну інформацію на комерційному мікроавтобусі, який стояв перед вами на червоному світлі світлофора? Звичайно, кожен так робить. В цьому перевага вінілових наклейок – кожен читає повідомлення та захоплюється логотипами, якщо дизайн креативний і добре виконаний. Це чудова можливість бути побаченим!
  4. Це додає вам професійного вигляду. Якісно брендовані авто чи вітрина закладу додають відчутного професіоналізму бізнесу. Подумайте про висококласні ресторани, які ви відвідували. Торгівельні бутіки та брендові магазини? Корпоративні виконавчі органи? Усі вони мають брендовані вініловою плівкою вітрини або автомобілі, чи не так? Це означає професіоналізм!
  5. Вініл дуже універсальний! Ви не повинні просто наклеїти напис з назвою компанії, ви можете поєднати повнокольоровий друк зображення з аплікацією із самоклеючої плівки для завершеного вигляду. Це може бути друкований кольоровий фон або вінілові наклейки довільної форми. Ви можете наклеїти їх зовні вікон або замовити дзеркальний друк та застосувати їх всередині. Використання вінілової плівки дає змогу творити та фантазувати!
  6. Можливо замовити вінілову наклейку практично будь-якого розміру! Ми не рекомендуємо маленькі написи (у будь-якому випадку їх важко читати), але водночас, коли мова йде про велике графічне зображення з вінілової плівки, тут її можливості безмежні. Невеличка наклейка для заднього скла вікна автомобіля або масштабна наклейка для величезної вітрини, це все стає можливим з вініловою плівкою!
  7. Можливо виконати практично в будь-якому кольорі! Вінілова плівка поставляється в основних та неонових кольорах, а також пастельних тонах. Ви навіть можете замовити вініл з ефектом металу – з чистим і полірованим покриттям. Або ж голографічний вініл, який дає вам чудовий ефект веселки! Чому б і ні?
  8. Нескладний монтаж плівки. Якщо ви вирішили самостійно монтувати наклейку з самоклеючої вінілової плівки, в інтернеті є безліч навчальних відеороликів про те, як це краще зробити. Крім того, більшість рекламних компаній надають послуги як із виготовлення вінілових наклейок, так із повного брендування об’єкту.
  9. Ви можете застосувати наклейки практично до всього! Вінілові наклейки чудово виглядатимуть на вікнах будівлі та автомобіля, також їх можна застосовувати в найрізноманітніший спосіб: наклеїти на мотоцикл або човен, на скляні двері чи офісні стіни, на дзеркало або стіну дитячої кімнати... Ви можете використати вініл буквально усюди!
  10. Якість вінілу не втрачається з роками. Що може бути кращою причиною, ніж довговічність виробу? Наші високотехнологічні литі вінілові плівки, на відміну від дешевших каландрованих, володіють дуже якісним пігментом. А це означає, що колір з часом не втрачається. Термін експлуатації зображень із використанням литих вінілових плівок становить 10 років і більше!

Зображення, графіка та написи, виконані з вінілової самоклеючої плівки – це чудовий спосіб персоналізувати та забрендувати вікна вашого закладу чи авто! Та що завгодно! Послуга брендування робить ваш бізнес ближчим до потенційних клієнтів, не змушуючи вкладати в це значну частину бюджету компанії. Креативні ідеї та вінілова плівка – це запорука вашого успіху!