Акрил в зовнішній рекламі

Дата публікації: 09.09.2020
Дата редагування: 19.05.2024
Avatar

Автор: Ольга Шершун

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор

Про автора: ...

Інші статті: Читати

Стильна вишукана вивіска? Яка вона? Компанія Артлайт пропонує різні рішення для рекламної вивіски, яка зробить ваш бізнес успішним, індивідуальним і більш привабливим. Вивіски з акрилу надають професійний вигляд вашому закладу або приміщенню. Нас часто запитують, чим прозорий акрил відрізняється від матового і молочного акрилу, і який варіант краще обрати. Акрил в зовнішній рекламі найчастіше застосовується для виготовлення об'ємних літер з підсвічуванням, рекламних фасадних вивісок, лайтбоксів, інтер'єрних логотипів, виставкових стендів, сітілайтів та POS-матеріалів.

ОБ'ЄМНІ БУКВИ
ОБ'ЄМНІ БУКВИ
ДАХОВІ КОНСТРУКЦІЇ
ДАХОВІ КОНСТРУКЦІЇ
СТЕЛИ РЕКЛАМНІ
СТЕЛИ РЕКЛАМНІ
СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН
СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН
ФАЛЬШФАСАД
ФАЛЬШФАСАД
ФЛАГШТОКИ ТА ПРАПОРИ
ФЛАГШТОКИ ТА ПРАПОРИ
СВІТЛОДІОДНИЙ ВІДЕО-СІТІЛАЙТ
СВІТЛОДІОДНИЙ ВІДЕО-СІТІЛАЙТ

ТРОХИ ІСТОРІЇ

Акрил був винайдений німецьким хіміком Отто Ремом, патент на торговельну марку «Plexiglas» було видано в 1933 році. Комерційний випуск був розпочатий в 1936 році. В даний час це найпоширеніший пластик в рекламі та дизайні. На нашому сайті ми пропонуємо виготовлення рекламних вивісок з різних видів акрилу. Знаючи різницю між цими видами матеріалів, ви зможете вирішити, який з них підійде вам найкраще.

ТРОХИ ІСТОРІЇ
  • ВИДИ АКРИЛУ

На сьогодні існує величезна кількість різновидів акрилу: прозорий, кольоровий прозорий глянцевий, кольоровий світлорозсіювальний глянсовий, дзеркальний, матовий (односторонній або двосторонній), з металевим переливом, з сатиновим або матовим напиленням, Black & White, текстурований, ударостійкий, УФ-прозорий (для соляріїв), УФ-непрозорий (для музеїв і галерей), двоколірний, флуоресцентний, звуковідбивальний і інші (33 види тільки «Plexiglas»).

ВЛАСТИВОСТІ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ АКРИЛУ (ОРГСКЛА)

  • Легкість, акрил вдвічі легше, ніж звичайне скло; 
  • ударостійкість, в 11 разів більша ударна міцність, ніж у скла;
  •  світлопроникність до 92%; 
  • легкість в обробці; 
  • стійкість до впливу хімікатів і агресивного середовища;
  •  величезна кількість фактур і кольорів.

ПРОЗОРИЙ АКРИЛ

Прозорий акрил - це міцний і легкий термопласт, який діє і виглядає як скло, забезпечуючи його ідеальну прозорість. Але на відміну від скла, акрил володіє деякою гнучкістю і більшою стійкістю до ударів. Можливе використання друку прямо на прозорому акрилі. При друку на лицьовій стороні (так званої стандартної поверхні) зображення буде мати матове покриття.

ПРОЗОРИЙ АКРИЛ

Друк малюнку або зображення на зворотному боці акрилу (відомої як друк другої поверхні) надає знаку прозорого, глянцевого або блискучого ефекту, що дозволить вам розглянути дизайн через акрил. Цей метод друку додасть вашій вивісці додаткової глибини. Лицьова поверхня акрилу схильна до подряпин, тому будьте обережні при його установці і розміщуйте свій рекламний знак в місці, де з ним не будуть часто контактувати. Зверніть увагу, що вся область другої поверхні є відблискуючою на відміну від стандартної.

МАТОВИЙ АКРИЛ

Як і його прозорий аналог, матовий акрил є міцним і візуально привабливим рішенням для виготовлення рекламних вивісок. Як і матове скло, матовий акрил не повністю прозорий. Цю напівпрозорість можна порівняти з ефектом «розмиття» акрилу. Дивлячись через матовий акрил, ви начебто намагаєтеся дивитися крізь запітніле скло або, як випливає з назви, в матове вікно.

Цей матовий ефект відмінно підходить для розсіювання світла, що надає матовим акриловим знакам додатковий візуальний об'єм, коли вони розміщуються перед джерелом світла. Таблички з ім'ям на дверях офісу, позначення пам'яток або навігаційні вказівники в бізнес-будівлі з такого акрилу можуть стати привабливими рекламними знаками. Можливий друк дизайну або тексту білим чорнилом на матовій акриловій поверхні, щоб дизайн виглядав яскраво і професійно.

МАТОВИЙ АКРИЛ

Ефект матового покриття часто використовують у вигляді перегородки або стіни в конференц-залах, прийомних або кабінках, для забезпечення рівня конфіденційності. Використання цього акрилу також можливо в якості візуального розділення простору, зберігаючи при цьому почуття усамітнення.

Використання просвердлених отворів і хромованих тримачів для кріплення акрилового знака на стіну, при вході в офіс, забезпечить приголомшливий його вид.

ГЛЯНЦЕВИЙ МОЛОЧНИЙ АКРИЛ

Альтернативою як прозорому, так і матовому акрилу є акрил молочного кольору. Як випливає з назви, молочний акрил має білий колір і володіє білої напівпрозорістю. На відміну від матового акрилу, малюнок або зображення, надрукований на глянцевому молочному акрилі, не буде прозорим. Молочна частина акрилу дозволяє світлу проходити через продукт, хоча він не такий прозорий, як його матовий побратим.

Акрил молочного кольору можна використовувати так само, як і матовий акрил. Ми рекомендуємо його використовувати підсвіченням джерелом світла або розмістити рекламний знак там, де світло буде проходити через нього, щоб збільшити його візуальну помітність. Молочно-білий колір буде розсіювати світло інакше, ніж матовий акрил, створюючи унікальне і візуально привабливе зображення. Світло, що проходить через цей акрил, буде м'якше для очей, тоді як світло, що проходить через матовий акрил, буде яскравіше.

ГЛЯНЦЕВИЙ МОЛОЧНИЙ АКРИЛ

Декоративний ефект глянцевого молочно-білого акрилу – це одна з його переваг. Ви можете використовувати цей акрил як лицьову частину об'ємних світлових букв, лайтбоксів, і навіть поверхню стільниці столу, яка підсвічується знизу. Відсутність повної прозорості дає цьому акрилу широкий спектр застосувань для створення інтимності в інтер'єрі, і це ще одна з переваг використання молочно-білого акрилу. Створіть бар'єри в туалеті, додайте перегородку в кімнаті або помістіть в двері або віконні рами.

Універсальний матеріал акрил пропонує нескінченні можливості по оформленню зовнішньої реклами, фасадних рекламних вивісок, вітрин і рекламно-інформаційних стендів, також ідеально підходить для виготовлення логотипів, інформаційних покажчиків, адресних і офісних табличок, сертифікатів, сувенірної продукції. Ми впевнені, що акриловий знак однозначно прикрасить ваш бізнес або будинок!