Які лампи ми використовуємо для ретро букв ?

Дата публікації: 13.10.2022
Дата редагування: 03.05.2024
Avatar

Автор: Шершун М.

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор компанії

Про автора: Засновник компанії РВК Арлайт

Інші статті: Читати

Лампи розжарювання

Не дивлючися на те, що вибір ламп зараз великий, найбільш розповсюджені саме лампи розжарювання. Світло від даних ламп найбільш приємне: відсутнє мерехтіння, широкий кут розсіювання, природнє світло. Потужність лампочки не повинна перевижувати 15В. В іншому випадку буква сліпитиме і нагріватиметься.

Лампи розжарювання

Світлодіодні лампи

Вибір світлодіодних ламп великий, але для ретро букв підходять лампи з найменшою яскравістю. Особливість ламп - це те, що вони матові. Потужність ламп від 1-5 Ват залежно від розмірів та місця розташування літер

Світлодіодні лампи

Філаментні лампи

Це світлодіодні лампи, які імітують розжарювання. Тобто прозорі зі світлодіодними нитками усередині. Важливо перевірити  лампи на мерехтіння. Вибираємо лампи 1 - 5 Ват.

Філаментні лампи

Ретро лампи Едісон

Це лампи розжарювання, що імітують старовинні лампи Едісона. Такі лампи виконані, як правило, зі скла янтарного кольору, а розжарювальна нитка розташована фігурою. Яскравість лапми Едісона менша, ніж традиційної лампи традиційна лампа розжарювання аналогічної потужності. Через велике різноманіття форм, складно знайти серед них відповыдну для літер круглу та невелику.

Ретро лампи Едісон