Компанія Артлайт отримала дві нагороди від конкурсу візульних рішень WOW 2023

Дата публікації: 11.03.2024
Дата редагування: 12.03.2024
Avatar

Автор: Шершун М.

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор компанії

Про автора: Засновник компанії РВК Арлайт

Інші статті: Читати

20 жовтня у Львові на всеукраїнському конкурсі візаульних рішень WOW 23 який був організований УАВІ, РВК Артлайт здобула перемогу відразу в двох номінаціях: фасадні конструкції та глядацькі симпанії. Конкурс зібрав 27 компаній з усієї Україні, які змагались за звання найкращої з найкращих.

Третє місце в категорії фасадні конструкціїн нам принесло комплексне оформелння АЗС Перон в Черкасах - металеві літери з незвичайним дизайном в стилі лофт заслуговують уваги та є одним з найкращих проектів РВК Артлайт. В гладяцьких симпатіях виділилось оформлення ресторану здорового харчування Foodies в місті Рівному, яке посіло друге місце, також є особливим проектом - фасадні літери зі сталі в двох екземплярах з тематичним прорізом, який виділяє цю вивіску серед інших та LED неон на вікнах є дуже естетичним поєднанням.

Дякуємо організаторам за можливість презентувати себе та взяти участь в конкурсі. Велика вдячність журі та глядачам, які голосували за наші проекти нам важлива ваша підтримка, адже вона мотивує нас рухатись далі.

Останні новини