Новий гнучкий LED неон для виготовлення вивісок та рекламних виробів

Дата публікації: 12.03.2024
Дата редагування: 15.03.2024
Avatar

Автор: Юлія Семенчук

Стаж: 5 років

Сертифікати: Менеджер

Про автора: Працює в компанії 3 роки

Інші статті: Читати

Рекламна компанія Артлайт отримала новий гнучкий LED неон для виготовлення рекламних продукцій під індивідуальні замовлення. Нова партія значно спрощує виробництво та дає змогу реалізувати набагато складніші макети аніж раніше. Також змінилась ціна, тепер вивіска з неоном коштує дешевше. Ширина самої неонової стрічки реалізована в двох варіантах: 6 мм та 12 мм. Кольорова палітра вміщує 12 кольорів: білий холодний, білий нейтральний, білий теплий, синій, зелений, жовтий, фіолетовий, оранжевий, лимонний, рожевий, блакитний, червоний. Різноманіття відтінків неону дає змогу клієнтові вибрати колір, який найбільше відповідає його вимогам. Силіконовий корпус та безпечні матеріали роблять LED неон кращим варіантом аніж класична скляна реалізація з газом. Водонепроникність та низьке електроспоживання також є вагомими плюсами у виборі саме LED неону для реклами чи оформленню інтер'єру.

Перша вивіска з новим гнучким неоном жовтого кольору була виготовлена та змонтована для центру реабілітації військових Relife. Основа вивіски з прозорого акрилового листа на який закріплений зігнутий LED неон.  

Є можливість реалізації Smart Control для динамічного свічення різними кольорами за допомогою дистанційного керування чи іншими способами в місцях де це потрібно. 

Компанія Артлайт буде рада вашому замовленню щодо виготовлення вивіски та іншої рекламної продукції з LED неоном нового зразку та реалізує всі ваші побажання. 

Останні новини