Обклеювання швидкої допомоги розпізнавальними знаками

Дата публікації: 02.05.2022
Дата редагування: 11.05.2022

Брендування автомобіля – це один із способів виділити авто. А, саме це актуально у військовий час подій. Для забезпечення безпеки та життів наших громадян.  Ми з великою швидкістю зреагували  та  забрендували автомобіль швидкої допомоги на схід України, адже розуміємо на скільки це важливо. Згідно правилам колір автомобіля повинен бути білим або жовтим. У нашому випадку це жовтий автомобіль. 
 Використовувалася якісна плівка марки  Oracal 641.  На передню частину автомобіля ми нанесли напис та логотип компанії, яка придбала це авто.  На бокових частинах буде відображено хрест, логотипи благодійної компанії, телефон та напис.

На задній частині автомобіля відображено світловідбивна плівку та напис «Швидка допомога» , логотип на задньому склі. На поверхневу частину автомобіля для привернення уваги з повітряного простору було спеціально нанесено великим шрифтом «Швидка допомога», великий червоний хрест для помітності, логотип, номер телефону та інші додаткові написи. Нехай дана швидка допомога врятує безліч життів! Слава Україні! Для замовлення звертайтеся у компанію  РВК Артлайт !

Останні новини