Стенд РВК Артлайт на виставці реклами та поліграції REX TREX EXPO

Дата публікації: 11.03.2024
Дата редагування: 11.03.2024
Avatar

Автор: Шершун М.

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор компанії

Про автора: Засновник компанії РВК Арлайт

Інші статті: Читати

В місті Києві 15 та 16 листопада відбулась виставка реклами та поліграфії Rex-T-Rex Expo на якій компанія Артлайт еспонувала свій стенд з власними виробами. На виставку зареєструвалось близько 2500 чоловік з 80 міст України, ця подія є дуже важливою для рекламістів та їх партнерів для презентування нових рішень та ідей в створені зовнішньої реклами.

Стенд РВК Артлайт привертав дуже багато уваги та користувався популярністю і звичайно презентував наші вироби та послуги для майбутніх клієнтів. Після декількох десятків нових знайомств та сотні фотографій прийшло розуміння того, що компанія в деякій мірі є мотиватором для інших та драйверами в розвитку всієї візуальної сфери. На EXPO були презентовані не лише рекламні компанії, а й компанії, які займаються поліграфією, канцелярією, фото, мерчем та іншими тематичними напрямками, що дало змогу ознайомитись відвідувачам з секретами та нововведеннями цих популярних галузей.

СПІЛКУВАННЯ З ВІДВІДУВАЧАМИ

Ми вдячні всім за приділену увагу та задоволені новими знайомствами, які обов'язково будуть корисними двом сторонам, принесуть багато позитивних емоцій та підсилять економіку України. Компанія нетерпляче очікує на новий шанс, щоб повернутись і показати себе оновленими та ще кращими.

Останні новини