5 аргументів на користь антигравійної захисної плівки

Дата публікації: 10.10.2019
Дата редагування: 15.05.2024

Компания Артлайт предлагает Вам защитить покрытие своего автомобиля или мотоцикла прозрачной антигравийной пленкой, и забыть о мелких царапинах, сколах и потертостях.

Реальных достоинств антигравийной пленки намного больше, но эти 5 аргументов, которые мы выделим - однозначно неоспоримы.

Заголовок

1. ЗАБУДЬТЕ ПРО СКОЛИ ЛАКОФАРБОВОГО ПОКРИТТЯ

При проведенні бойової операції «Буря в пустелі» американські військові зіткнулися з проблемою впливу піщаного абразиву на вертолітні лопаті. Для них була розроблена унікальна технологія плівкового покриття, яка згодом виявилося затребуваною і для виготовлення захисту автомобіля.

Антигравійне плівкове покриття являє собою полімер, основою якого є термопластичні аліфатичні смоли. При їх обробці утворюється поліуретан вищої якості, який під впливом температури стає дуже еластичним. Це дозволяє наносити його на поверхні з різним ступенем кривизни і забезпечувати відмінну адгезію з лаковою основою. При цьому утворюється щільна поверхнева структура, що захищає кузов від абразивного і ударного впливу частинок дорожнього покриття. Навіть при точковому зіткненні з великим гравієм нижній лаковий шар залишиться неушкодженим, адже вся енергія удару буде поглинена полімером і розподілена по його великій площі. Додатковим бонусом такої обробки є захист від вологи і корозії.

2. ПЛІВКА-НЕВИДИМКА

Якщо не знати про наявність антигравійного покриття кузова, то виявити його візуально буде досить складно. Адже після охолодження полімер, який має майже 100% прозорість, набуває такі же оптичні властивості, як і в рідного лакового шару. Це відноситься і до коефіцієнту заломлення, і до показника відображення, обумовленого власним глянцевим блиском захисного шару.

2. ПЛІВКА-НЕВИДИМКА

Висока прозорість покриття робить його єдиним і найбільш ефективним засобом захисту автомобільної оптики. Такі якості поліуретанової плівки вигідно відрізняють її від інших антигравійних конструкцій.

3. БЕЗ ПЕРЕШКОД ДЛЯ УЛЬТРАФІОЛЕТУ

Авто плівки пропускає на тільки видимі, але і ультрафіолетові промені. Це означає, що УФ випромінювання практично не впливає на сам полімер, але впливає на лакофарбовий шар так само, як і при відсутності захисту. При цьому природний процес вигоряння пігменту йде рівномірно по всьому кузову, забезпечуючи однорідність його кольору.

4. ПАРАМЕТРИ З ДОВІЧНОЮ ГАРАНТІЄЮ

Технологія виготовлення ангігравійної плівки дозволяє запобігти її розтріскуванню, розшаруванню або пожовтінню протягом усього терміну експлуатації.

5. ПЛІВКА, ЩО ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НАЗАВЖДИ

Унікальні властивості полімерного матеріалу антигравійної плівки забезпечують їй необмежений термін експлуатації без спеціального догляду і обслуговування. При цьому ви можете використовувати звичні неабразивні засоби автокосметики для полірування кузова. Антигравійний захист автомобіля навряд чи буде потребувати переустановки, але якщо таке трапиться, то видаляється плівкове покриття без слідів на ЛФП. Причому зробити це можна в будь-якому автосервісі або самостійно.

Зразки наших робіт

Обклеювання автомобіля антигравійною плівкою в РВК «Артлайт»