"Артлайт" на фестивалі "Підтримай рівненське"

Дата публікації: 11.09.2024
Дата редагування: 11.09.2024
Avatar

Автор: Шершун М.

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор компанії

Про автора: Засновник компанії РВК Арлайт

Інші статті: Читати

“Свій до свого по своє” — так можна описати ідею створення та проведення щорічного фестивалю “Підтримай рівненське”, який відбувся 25 серпня у м. Рівне. Саме у день святкування дня міста, організатори вирішили познайомити рівнян та гостей міста з його унікальними локальними бізнесами та брендами, які вже давно здобули визнання серед своїх покупців та замовників по всій Україні. 

Попри складні часи довіра та любов до маркування “Зроблено в Україні” щоденно зростає. Тому цей фестиваль став справжнім святом для усіх поціновувачів товарів вітчизняного виробництва. Особливо тішила реакція деяких гостей свята, які знали бренд, але навіть не здогадувались, що його виробництво знаходиться у нашому місті.

Організатори заходу доклали максимум зусиль, аби фестиваль був насичений різноманітними активностями. На ньому, без перебільшень, кожен гість міг знайти для себе заняття. 

Так, на ярмарку місцевих виробників відвідувачі могли придбати якісні продукти харчування, одяг, аксесуари та сувеніри, виготовлені з любов'ю і турботою у нашому місті. А у зоні фудкорту смакувати стравами приготовленими за традиційною місцевою рецептурою.

Культурна програма фестивалю була не менш цікавою. На сцені виступали рівненські музичні колективи, виконавці та танцювальні гурти, які додали фестивалю драйву та енергії. Крім того, в рамках фестивалю відбулися майстер-класи для дітей та дорослих, де кожен зміг спробувати для себе щось нове — створити ляльку-мотанку або ж  розмалювати футболку чи скласти квіткову композицію. 

Особливою родзинкою фестивалю стали тематичні лекції та презентації, де місцеві підприємці та експерти ділилися своїм досвідом, обговорювали можливості розвитку бізнесу в Рівному та шукали додаткові шляхи підтримки локального виробництва. Такі зустрічі однодумців, палких фанатів своєї справи важливі не лише для розвитку міста, але й для самих підприємців. 

Почути досвід колег, дізнатися про їхні злети та падіння, про способи комунікації із замовниками та партнерами — є вкрай важливо, не лише для тих, хто тільки відкрив власну справу, але й для досвідчених підприємців. Такі історії допомагають переосмислити власні невдачі і зрозуміти, що не помиляється лише той, хто нічого не робить. А отже, ти на вірному шляху.

Насправді нам було дуже приємно спостерігати та спілкуватися з людьми, які завітали на фестиваль. Їхні щирі посмішки та цікаві, інколи несподівані запитання щодо етапів виробництва вивісок, вселяли надію у те, що всупереч труднощам, вони готові створювати класні та якісні продукти. 

Під час розмови ми не лише розповідали їм про своє сучасне виробництво, показували зразки наших вивісок, але й ділилися власними цінностями. Адже ми не просто компанія з виробництва рекламних вивісок, ми надійний партнер, який завжди підтримає та допоможе обрати найкращий варіант рекламної вивіски, яка цілком відповідатиме концепції бренду. Попри 17-річний досвід ми не втомлюємось щоденно навчатись та слідкувати за новинками, які з'являються на ринку з виробництва рекламних вивісок.

Представники РВК Артлайт

Для нашої команди цей фестиваль став ще однією можливістю впевнено та голосно заявити про себе, поділитися своїми секретами виробництва, знайти нових друзів та партнерів, і просто гарно провести час в колі однодумців.

Останні новини