Полівінілхлорид - основний матеріал для виготовлення рекламних конструкцій

Дата публікації: 09.12.2019
Дата редагування: 19.04.2024

Полівінілхлорид (ПВХ) - широко поширений пластик, отриманий шляхом полімеризації компонентів газу вінілхлориду. Завдяки поєднанню унікальних якостей і естетичної привабливості вироби, з нього застосовуються в різних промислових галузях, в тому числі листової ПВХ незамінний при виготовленні рекламної продукції.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ПОЛІВІНІЛХЛОРИДУ

  • Листовий ПВХ має ідеально рівну і гладку поверхню з хорошими адгезійними якостями. На неї легко наносити (і видаляти) самоклеючу плівку із зображенням або у вигляді аплікацій. Така поверхня оптимальна для використання різних технологій друку (шовкотрафаретного, сольвентного).
  • ПВХ є термопластичним полімером, в якому гнучкість і пружність поєднується з високими показниками міцності: жорсткість, стійкість до ударних і згинаючих навантажень.
  • Полівінілхлорид - хімічно інертний полімер, здатний протистояти агресивним хімречовинам. Він не боїться корозії і може використовуватися в конструкційному поєднанні з різними металами і матеріалами.
  • ПВХ не гігроскопічний і погано утримує на своїй поверхні краплі води. У поєднанні зі стійкістю до температурних перепадів ці властивості роблять його оптимальним матеріалом для зовнішніх конструкцій.
  • Даний полімер - екологічно безпечний і гіпоалергенний.
  • Полівінілхлорид зберігає свої якості, перебуваючи під постійним впливом УФ-випромінювання.
  • ПВХ - легкий по вазі матеріал. Це дозволяє мінімізувати трудовитрати на його транспортування і монтаж, а також розширює варіанти установки і кріплення пластикових конструкцій.
  • Невелика щільність ПВХ обумовлює його тепло і звукоізоляційні якості.
  • Полівінілхлорид в листах добре піддається різним видам обробки. Для цього можна використовувати ручний інструмент або спеціальні верстати. Завдяки термопластичності, йому можна надати будь-яку форму і висікати отвори складної конфігурації. Готові деталі з ПВХ можна склеювати, шліфувати або ламінувати.
  • У звичайних умовах ПВХ стабільний і не підтримує горіння. Однак, його нагрівання до температури 110° C призведе до зниження міцності якостей і виділенню хлорвмісних компонентів, шкідливих для здоров'я.

Такий набір характеристик сприяє тому, що полівінілхлорид є основним матеріалом для виготовлення зовнішніх та інтер'єрних рекламних конструкцій. В руках фахівців цей матеріал перетворюється на привабливі об'ємні букви, вивіски, лайтбокси, виставкові стенди, різноманітні покажчики, таблички і сувеніри. ПВХ ідеальний для оздоблювальних і дизайнерських робіт і використовується для конструкційного моделювання та виготовлення демонстраційних макетів.

АСОРТИМЕНТ ЛИСТОВОГО ПОЛІВІНІЛХЛОРИДУ

Існують ПВХ твердий (міцніший) і спінений, що володіє поліпшеною оброблюваністю. Серед твердих марок добре відомі TD-CLEAR і Anwidur. А спінений полівінілхлорид представлений брендами Ongrofoam та Anwipor.

Пластик може мати різні колірні відтінки або бути повністю прозорим (зі світлопроникненням до 88%). Листовий полімер поставляється зі зйомним захисними двостороннім плівковим покриттям.

Тим, кому необхідна якісна і дизайнерськи продумана рекламна конструкція з полівінілхлориду варто звертатися до фахівців, які мають досвід роботи з даним матеріалом. Такі професіонали, оснащені сучасним обладнанням, працюють в нашій компанії.