Новорічна казка за власним сценарієм

Дата публікації: 21.12.2020
Дата редагування: 20.04.2024

Новий рік та Різдвяні свята – це довгоочікувані та найулюбленіші свята для усіх людей, і особливо дітей. Це саме ті дні, коли дорослі на мить теж стають дітьми і хочуть вірити в казку. І ми можемо допомогти власноруч створити цю казку! В Україні святкування Нового року завжди відбувається з розмахом, тому до світлового оформлення замовники завжди ставляться з трепетом, намагаючись зробити його незвичайним. Сьогодні, новорічна ілюмінація – це прекрасний спосіб прикраси найрізноманітніші заклади: магазини, ресторани, бари, кафе, готелі. Щороку багато людей прикрашають свої заміські будинки і дачі величезною кількістю гірлянд. При цьому велику роль відіграє створення відчуття, що гірлянда має великий розмір. Такого ефекту можна досягти за рахунок забезпечення синхронності мерехтіння. При такому оформленні новорічна ілюмінація будинку або іншого об'єкта створить урочисту атмосферу передчуття чогось таємничого і неповторного.

ФАСАДНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ ЧИ ТЕМАТИЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ: ЩО ОБРАТИ?

Підсвічування фасадів останнім часом набуває все більшої популярності в усьому світі. Це обумовлено широким асортиментом не тільки гірлянд, але і новорічних світлодіодних фігур, таких як Олень, Ведмідь, Дід Мороз, Сніговик, Зірка, Сніжинка. Зауважте, світлодіодні гірлянди споживають набагато менше електроенергії в порівнянні з ламповими гірляндами і виглядають набагато ефектніше! Тематичне оформлення фасаду гірляндами і світлодіодними фігурами, робить будівлю більш помітною і привертає до себе все більше уваги оточуючих.

На сьогоднішній день існує величезний асортимент новорічних прикрас. Великим попитом у покупців користуються різнокольорові мультигірлянди. Завдяки використанню світлодіодів, новорічне оформлення свят набуло нового забарвлення, дозволяючи створити оригінальні композиції з незвичайною грою світла. Таке яскраве свято стане просто незабутнім для вас та лишить приємні спогади та фантастичні емоції.

ВУЛИЧНА СВІТЛОДІОДНА ІЛЮМІНАЦІЯ

Світлодіодні led-гірлянди представляють собою базу, з якої можна без зусиль створити витвір мистецтва, надавши будь-якому простору або предмету глибину, динаміку і ритмічність. Серед найпопулярніших прийомів ілюмінації можна виділити наступні:

 

  • Вуличні світлодіодні гірлянди - це один з найпопулярніших видів зовнішнього новорічного оформлення. Гірлянда - це по-простому довгий шнур, з закріпленими на ньому світлодіодами. Сучасні технологічні досягнення дозволяють розмістити їх по периметру будівлі з безперервним з'єднанням між собою до 20 штук. Також можливо навіть створити світлове панно;
  • фігурні гірлянди і мотиви виготовляються в класичних формах сніжинок, ялинок, зірок. Для виготовлення даного виду новорічного оформлення використовується світлодіодний дюралайт, який закріплюється на алюмінієвому або полімерному каркасі. Такі мотиви чудово виглядають як прикраса на ялинку, фасад будівлі або як декор вікон. Яскраве світло приверне увагу і створить святковий новорічний настрій;
  • світлодіодний провід: міцний, але при цьому гнучкий. З його допомогою можна створити яскравий креативний напис на фасаді;
  • об'ємні фігури є дуже ефектними і популярними прикрасами. Такі фігури виготовляються з акрилу, всередині знаходиться каркас і світлодіоди. Зробити таку прикрасу можна в формі будь-якої тварини або персонажа, які прикрасять двір, фасад, двері, вікна або ялинку;
  • підсвічування прожекторами - підходить для комерційних будівель або для великих будинків;
  • світловий дощ, бахрома або водоспад - можливості світлодіодних гірлянд дозволяють втілити в життя будь-яку дизайнерську задумку.

ЯК ДОВГО ПРОСЛУЖАТЬ НОВОРІЧНІ ГІРЛЯНДИ?

Термін експлуатації і тривалість роботи новорічних гірлянд залежить в першу чергу від способу ізоляції проводів. Полівінілхлорид (ПВХ), матеріал який використовується для цих цілей коштує відносно недорого, але у нього є недолік - він не дуже стійкий до зовнішніх чинників. У свою чергу, поліхлоропреновий каучук стійкий до будь-якого механічного впливу, ультрафіолету і перепаду температур. Щоб з'ясувати, з якого матеріалу зроблена ізоляція проводів гірлянд, достатньо ознайомитися з маркуванням на них.

Зовнішнє новорічне оформлення, яке використовує технологію світлодіодів, відрізняється:

  • економічністю - навіть при безперервній роботі, вони характеризуються низьким енергоспоживанням;
  • тривалим терміном експлуатації - до 100 тис. годин;
  • безпекою - новорічна вулична світлотехніка практична і повністю безпечна;
  • стійкістю до негативних атмосферних впливів - за рахунок використання матеріалів, здатних нормально функціонувати при мінусових температурах, рясних дощах, снігопадах та сильних вітрах;
  • різноманітністю - гірлянди гірлянди можуть бути у вигляді зірочок, сніжинок, будиночків, кульок, бурульок, трубочок, лампочок.
  • кольоровою гамою та динамічними режимами.

Світлова вулична ілюмінація може працювати в двох режимах: статичному і динамічному. При статичному підсвічування новорічних прикрас працює постійно, а при динамічному створюються різні варіанти миготіння вогнів за допомогою спеціальних контролерів. Такі ж контролери використовуються в при виготовленні світлових рекламних вивісок.

Світлодіодні гірлянди стають беззаперечними лідерами на ринку новорічних прикрас. Їх обирають для оформлення фасадів закладів, вулиць, дерев, а також в якості декоративних прикрас до будь-якого, і не тільки до новорічного, свята. Яскрава світлодіодна гірлянда, ціна якої сьогодні цілком прийнятна, здатна прикрасити будь-яку вивіску і додати фасаду індивідуальності. Зробіть свій вибір на користь світлодіодних гірлянд, і Ви відразу відчуєте приголомшливий ефект. А світ навколо стане світлішим, добрішим і затишнішим.