Бізнес-тур в Грузію

Дата публікації: 18.12.2019
Дата редагування: 11.05.2022

Наш бізнес-тур в Грузію був присвячений конференції по обміну досвідом між Українською асоціацією візуальної індустрії та грузинськими рекламними компаніями.

Для грузинських коллег виступала Інна Несмірная - президент Асоціації, вона поділилася досвідом створення галузевих асоціацій.  Андрій Плугатарьов розповів про стандартизацію нашої галузі. Валентин Пахомовський ділився досвідом використання світлодіодної продукції та факапи, пов'язані з цим. Олексій Столяров розповідав про нестандартні та креативні підходи у виробництві зовнішньої реклами. За сприяння директора Пластікс-Грузія та Пластікс-Україна Іренеуша Дерека ми ще відвідали виробничі потужності трьох рекламних підприємств. "Конференцію сміливо можна назвати міжнародною" – підсумував Іренеуш, тому що, окрім грузинської та української сторони тут були присутні представники Польші та Азербайджану.

В розрізі робочого візиту на нас чекали колоритні екскурсійні маршрути. Я сміливо можу сказати, що Грузія - дуже душевна країна. Кавказький колорит, неперевершена кухня, пляжі і море - все це робить відпочинок тут насправді незабутнім. Тут немає ніякого натяку на якийсь негатив. Скрізь дуже тепло та доброзичливо приймають. Як відомо, кулінарне мистецтво – це самобутня частина будь-якої цивілізації. Грузія - країна, в якій кулінарія та виноробство стали одними з головних визначних пам'яток.
І чим цікавіша та довша історія вина, тим воно краще і популярніше. Серед багатьох грузинських вин щорічно відбувається якась конкуренція. Завдяки природному відбору на винному ринку закріплюються тільки обрані. Більшість туристичних зон пригощають гостей саме якісними винами.

А гори – це взагалі казка. Вони приголомшують неймовірною красою пейзажів та краєвидів. Гуляючи в Старому Тбілісі, занурюєшся в атмосферу старовини. Православні храми вражають величчю архітектури та мелодійністю хорів.

Грузія – це країна, де залишили свої сліди Булгаков, Чехов, Грибоєдов, Єсенін, брати Нобель, Стейнбек. Грузія  - це країна, в яку хочеться повернутись.

Ольга Шершун (ТОВ РВК Артлайт)


 

Останні новини