Комплексне оформлення Міжнародного керамічного пленеру “Фенікс” у місті Полонне

Дата публікації: 26.11.2020
Дата редагування: 11.05.2022

Останніми теплими деньками літа, дружня команда РВК Артлайт долучилася до  проведення Міжнародного керамічного пленеру “Фенікс” у місті Полонне та виконала комплексне замовлення по оформленню свята: виготовлення та монтаж фальшфасаду, оформлення фотозон та вхідної групи. А також встановлення арт-інсталяції з металу  "Я ❤️ ПОЛОННЕ". 


Основним завданням застосування рекламного брандмауера або фальшфасаду є сховати непривабливу протипожежну стіну. Але, на сьогодні, можливості широкоформатного друку дозволяють за мінімальний термін і з мінімальними витратами створити яскраве банерне полотно для маскування будь-якої будівлі чи конструкції. Це зручно, коли потрібно швидко натягнути тимчасовий банер або задекорувати неестетичний вигляд фасаду. Банери з яскравим зображенням стали оригінальними фотозонами, створюючи атмосферу завершеності та дотримання фірмового стилю у кожному елементі вхідної групи. Логотип у вигляді феніксу прослідковувався на усіх рекламних конструкціях.

Основним завданням сучасної арт-інсталяції з об’ємних металевих літер "Я ❤️ ПОЛОННЕ" є залучення уваги та максимальна візуальна взаємодія з аудиторією. При виготовленні таких конструкцій РВК Артлайт в першу чергу приділяє увагу правильно спроектованому та змонтованому каркасу, завдяки чому об’єкт є стійким до негативного зовнішнього впливу. Об'ємні букви виготовлено з металу, який характеризується тривалою експлуатацією та антивандальними якостями. Дизайн арт-об’єкту гармонійно поєднується з іншими об’єктами та історичними пам’ятками міста.
 

Протягом двох тижнів жителі та гості міста, поринали у дивовижний Всесвіт давніх керамічних традицій регіону та новітніх технологій виробництва кераміки.

В програмі пленеру відбувалися майстер-класи, лекції та презентації керамістів, виставка керамічної плитки та екскурсії містом, відвідування одного з провідних підприємств галузі - Майдан-Вільського кар’єру. Відвідувачі могли власноруч виготовити керамічну плитку, а також взяти участь у створенні величезної мозаїчної картини, яка була зібрана у величезне художнє панно. Запалення вогняної скульптури фенікса стало справжнім символом пленеру, уособленням відродження керамічних традицій і початку нового етапу у розвитку індустрії.

Приємно відзначити, що наша компанія стала частиною такого масштабного дійства, благородною ціллю якого є перетворення міста Полонне в осередок сучасної європейської культури з відродженням історичних пам'яток та мистецтва кераміки, і звичайно ж залучення туристів.

Останні новини