Кована кухня «Металеве серце»

Дата публікації: 28.04.2020
Дата редагування: 02.05.2024
Avatar

Автор: Юлія Семенчук

Стаж: 5 років

Сертифікати: Менеджер

Про автора: Працює в компанії 3 роки

Інші статті: Читати

Ковані меблі для кухні - це аристократична класика, яка зачаровує естетикою та привносить нотки епічності у сучасний світ інтер’єрного дизайну. Ексклюзивна кухня «Металеве серце» була виготовлена у виробничому цеху по обробці металу рекламно-виробничої компанії Артлайт. Ручна робота забезпечує в деякому роді неповторність кожного елементу. Навіть при застосуванні шаблонів та лекал, ковані меблі дихають унікальністю та особливим почерком майстра.

На сьогодні, значною популярністю користується поєднання різних матеріалів, які оригінально та гармонійно доповнюють один одного. Метал та дерево, як елементи декору, давно завоювали серця прихильників природних натуральних матеріалів в інтер’єрі.

Кухонні фасади виконано з квадратної металевої труби та інкрустовано матовим склом кольору бронза. У витончених лініях  декоративного оздоблення з кованого металу можна побачити візерунки переплетіння сердець. Поряд з цим, в інтер‘єр з відтінком античності елегантно вписується стільниця фактурою під старий дуб та кухонні ручки бронзова патина. Чорна металева витяжка стильно декорована натуральним дубом. Кухонний рейлінг, призначений для зручного зберігання підвісних предметів, в бронзовому виконанні також вдало доповнює та підкреслює стиль античності, який прослідковується у загальному дизайні кухні.

Головним правилом, яким керувалися спеціалісти нашої компанії при виготовленні даної кухні, було поєднання функціональності з красою, практичності з комфортом. Тому, висувні шухляди спроектовано глибокими, а також оснащено телескопічними кульковими направляючими. Усе це забезпечує зручність, місткість, витримування значного навантаження та довготривалу експлуатацію. Дубові полиці на кованих кронштейнах з прихованою світлодіодною підсвіткою додають особливої атмосфери затишку та довершеності загальній композиції кухні. Вибір кованої кухні є оригінальним дизайнерським рішенням, яке є досить непередбачуваним, але однозначно виглядає стильно!

Останні новини