Технологія виготовлення продукції

Дата публікації: 18.06.2020
Дата редагування: 24.04.2024

Аплікація самоклеючою плівкою – процес полягає в нанесенні на плоску поверхню елементів самоклеючої плівки: або попередньо вирізаних на плоттері з одноколірної плівки, або за допомогою повнокольорового друку. Аплікація плівкою може бути виконана на склі, пластику, металі, композитній основі, банерній тканині.

Архітектурне освітлення будівлі – це художнє підсвічування фасаду будівлі та його архітектурних особливостей, яке може бути виконано світильниками, закріпленими безпосередньо на фасад чи в грунт поблизу стін будівлі, або загальним заливаючим освітленням, яке створює підсвічування повністю всієї будівлі.

Брендування продукції – вид рекламної послуги, яка являє собою нанесення логотипу і фірмового знаку на предмети канцелярії, сувенірну продукцію, одяг та транспорт, з метою створення впізнаваного образу і стилістики компанії. Можливість використання широкого спектру технік і матеріалів.

Вакуумна формовка – технологія вакуумного формування виробів з листів термопластичних матеріалів, які під впливом високих температур, вакууму або низького тиску повітря, набувають потрібної форми відповідно до заготовленої прес-форми.

Висічка – представляє собою удар висікального штампу по контуру складної форми з прямокутного аркуша паперу, картону, натуральної та штучної шкіри, пластика, плівки, фольги та інших матеріалів. Застосовується для виготовленні вітальних листівок, кишенькових календарів, пластикових карт, POS-матеріалів, етикеток, наклейок, книжкових обкладинок, ярликів, флаєрів, буклетів та іншої упаковки. Всі штампи виготовляються індивідуально, в залежності від виду продукції.

Гравіювання – це техніка нанесення зображення, логотипу чи орнаменту на поверхню матеріалу (акрил, дерево, пластик, скло, шкіра, камінь) за допомогою лазера, який руйнує (спалює) тонкий шар матеріалу (лазерне гравіювання), або ж методом знімання верхнього шару матеріалу з використанням фрезерного верстата (механічне гравіювання).

Гравертон – це вид сублімаційного друку, який дозволяє перенести чорно-біле або кольорове зображення на метал, застосовується для виготовлення табличок та дипломів.

Золочення – це декоративна техніка покриття металевої або іншій поверхні виробів, предметів надтонким шаром металізованого золота, його пігменту або напилення сусального золота.

3D фрезерування – це одна з можливостей фрезерного ЧПУ верстата, що дозволяє створювати тривимірні об'єкти на основі макетів 3ds Max Design, об'ємні фігури, рельєфні зображення, а також форми для відливання виробів з вихідного матеріалу.

Лазерна різка – це технологія розкрою матеріалу (сталь, мідь, алюміній, дерево, акрил) методом різки лазерним променем точного фокусування та високої потужності, яка дозволяє максимально акуратно і швидко вирізати вироби зі складними геометричними контурами плоских і об'ємних деталей, а також якісно виконати кромку деталей. Застосовується для виготовлення елементів декору, вивісок, логотипів, трафаретів.

Лазерне гравіювання – метод виконання гравіювання зображення практично будь-якого дизайну високоточним лазерним променем на будь-якому матеріалі (акрил, дерево, пластик, скло, шкіра, камінь). Застосовується для надання виробу оригінального дизайну або індивідуального образу: гравюра логотипу компанії, спортивні кубки та медалі з гравіюванням імені переможця.

Лазерне маркування – спосіб ідентифікації та кодування зразків промислового виробництва, який являє собою нанесення за допомогою лазеру зображень, логотипів, штрих-кодів і написів на ювелірні вироби, сувеніри, автозапчастини, медичний інструмент, вимірювальний інструмент, годинники, оправи окулярів та багато іншого.

Ламінація – це процес нанесення захисної плівки, вручну або за допомогою спеціального обладнанням – ламінатора. Плівка може бути прозорою або кольоровою, матовою і глянцевою, а також текстурованою з різними візуальними ефектами. Розрізняють два види ламінації: холодна і гаряча. Основним призначенням ламінування продукції є захист матеріалу від шкідливого впливу сонця, вологи і механічних пошкоджень, і відповідно продовження строку її експлуатації.

Лиття під тиском – технологічний процес розплаву металу, пластику або інших матеріалів з подальшою заливкою в прес-форму, де під високим тиском і подальшим охолодженням, формується потрібна форма виробу, що дозволяє виготовляти необмежену кількість ідентичних деталей.

Облицювання композитними панелями – це зовнішня обробка фасаду алюмінієвими композитними панелями для надійного захисту конструкції від впливу вологи, пилу, низьких температур та інших факторів, а також для надання естетичного вигляду будівлі.

Патинування – це техніка штучного зістарювання виробів і предметів інтер'єру з міді, бронзи, латуні, заліза, дерева, гіпсу та навіть пінополіуретану, для додання їм вишуканості та благородства, антикварного вигляду та підвищення захисних властивостей.

Піскоструминна обробка - це технологія холодної механічної очистки, шляхом впливу абразивних матеріалів, рухомих потоком повітря, або повітря з водою, на поверхню виробів з металу, каменю або скла.

Плазмова різка – це процес термічної різки (сталь, нержавіюча сталь, алюміній) методом виплавлення розпеченим струменем плазми, який дозволяє виконувати різання будь-якого матеріалу, який проводить електрику швидше, ніж іншими методами, з мінімальною деформацією та без необхідності подальшої обробки країв.

Плотерна порізка – це точне фігурне вирізання ріжучим пристроєм (плоттером) зображень по векторному контуру, заданому з комп'ютера, що дозволяє надрізати плівку, пластик ПВХ або папір до підложки або прорізати наскрізь. Швидкий спосіб виготовлення наклейок і аплікацій різної складності.

Полірування акрилу полум'ям – це технологія полірування прозорого акрилу після механічної обробки, шляхом швидкого і сильного нагрівання, при якому полум’я діє на краї виробу, та завдяки оплавленню верхнього шару, робить їх рівними та прозорими.

Порошкове фарбування – екологічно чиста, що не має відходів технологія напилення на поверхню виробу шарів полімерної порошкової фарби, з подальшою її полімеризацією при певній температурі в спеціальній печі.

Ручне дугове зварювання – зварювання, джерелом енергії якого є електрична дуга, яке використовується для зварювання вуглецевих сталей звичайної якості, якісних сталей з різним вмістом марганцю, низьколегованих і легованих, жароміцних та жаростійких сталей, чавуну і кольорових металів.

Фрезерування – це механічна обробка вручну або на верстаті деталей з різних матеріалів (метал, деревина, камінь), при якій ріжучий інструмент з безліччю лез (фреза) обертаючись з великою швидкістю, знімає шари поверхні заготовки в потрібному вам місці.

Хромування – процес металізації поверхні хімічним способом або методом дифузного напилення шару хрому, для забезпечення захисту поверхні від корозії або для отримання красивого декоративного покриття.

Широкоформатний друк – це технологія цифрового нанесення зображення на рулонний матеріал, такий як папір, банерна тканина, вінілова плівка, яке виконується на широкоформатних плоттерах різної ширини. Застосовується для виготовлення плакатів, афіш, перетяжок і інших рекламних носіїв.

Плоттерная резка – точное фигурное вырезание режущим устройством (плоттером) изображений по векторному контуру, заданному с компьютера, позволяющее надрезать самоклеющуюся пленку, пластик ПВХ или бумагу до подложки или прорезать насквозь. Быстрый способ изготовления замысловатых наклеек и сложных аппликаций.

Полировка акрила пламенем – это технология полировки прозрачного акрила после механической обработки, путем быстрого и сильного нагрева, при котором пламя действует на края изделия и благодаря оплавлению верхнего слоя, делает их ровными и прозрачными.

Порошковая покраска – экологически чистая, не имеющая отходов технология напыления на поверхность изделия слоев полимерной порошковой краски, с последующей ее полимеризацией при определенной температуре в специальной печи.

Ручная дуговая сварка – сварка, источником энергии которой является электрическая дуга, которая используется для сварки углеродистых сталей обыкновенного качества, качественных сталей с различным содержанием марганца, низколегированных и легированных, жаропрочных и жаростойких сталей, чугуна и цветных металлов.

Фрезеровка – это механическая обработка вручную или на станке деталей из различных материалов (металл, древесина, камень), при которой режущий инструмент с множеством лезвий (фреза) вращаясь с большой скоростью, снимает слои поверхности заготовки в нужном вам месте.

Хромирование – процесс металлизации поверхности химическим способом или методом диффузного напыления слоя хрома, для обеспечения защиты поверхности от коррозии или для получения красивого декоративного покрытия.

Широкоформатная печать – это технология цифрового нанесения изображения на рулонный материал, такой как бумага, баннерная ткань, виниловая пленка, которое выполняется на широкоформатных плоттерах различной ширины. Применяется для изготовления плакатов, афиш, перетяжек и прочих рекламных носителей.