Світлова реклама – яскраве рішення вашого бізнесу!

Дата публікації: 10.06.2020
Дата редагування: 26.04.2024

Хотите получить помощь по увеличению трафика к вашему бизнесу? Что может быть более эффективным, чем световая реклама? Ярко освещенные рекламные вывески очень заметны даже со значительного расстояния за счет большого размера и четкой графики. Если же такие вывески еще и качественно изготовлены, то они прослужат вам не один год. Выбирая первый рекламный знак для своего заведения, тщательно взвешивайте все «за» и «против», потому что это самая выгодная инвестиция в рентабельность вашего бизнеса!

ДАВАЙТЕ РОЗГЛЯНЕМО ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ, ЯКІ СЛІД ВРАХОВУВАТИ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ СВІТЛОВОЇ РЕКЛАМНОЇ ВИВІСКИ:

Який вид світлової реклами обрати?

Популярним видом є лайтбокс. Цей світловий знак ще можна назвати світловим коробом або боксом з підсвіткою. Як правило, виготовляється з алюмінієвого профілю, лицева частина – акрил з аплікацією плівкою чи транслюцентна тканина. Лайтбокси бувають прямокутні або квадратні, у формі кола або овалу. Також вони можуть бути створені у вигляді логотипу вашої компанії чи іншої довільної форми. Світлові букви часто застосовують при оформленні фасадної або інтер’єрної вивіски. Кожен елемент такої конструкції виготовляється окремо, на відміну від світлового коробу, дозволяючи втілювати в життя безліч оригінальних задумів. Також ефектно виглядає світлова вивіска з композиту з вирізаними в ній написом чи зображенням, які підсвічуються.

Який розмір вивіски найкраще обрати?

Ви можете замовити корпус практично будь-якого розміру! З огляду на це, важливо визначити, який розмір вивіски буде найбільш видимим у відведеному вам просторі. Оцініть відстань, з якої ваше повідомлення буде найбільш читабельним? 100 м? 200 м? Визначте відстань, а потім використовуйте основну формулу: «1 літера на кожні 10м відстані. Розмір та глибина корпусу залежить від вигляду, який ви бажаєте, простору, який ви маєте, виду монтажу, і звичайно, вашого бюджету.

Яким способом краще підсвітити вивіску?

Існує декілька варіантів, коли мова йде про освітлення вашої вивіски. Ви можете закріпити світлодіодні лампи всередині рекламного знаку або розмістити їх за ним. Світлодіодні лампи відмінно підходять для освітлення лицевої частини вашої вивіски, її бортів або підсвічування задньої стінки для посилення контрастності самого знаку. Усі ці варіанти підсвітки забезпечать вашій вивісці надзвичайно ефектний вигляд та обов’язково привернуть до себе увагу перехожих.

Який матеріал використати для лицьової частини вивіски?

Коли мова йде про світлові рекламні вивіски, відмінно підійде такий матеріал як акриловий пластик, відомий своєю міцністю, ефектною глянцевою поверхнею та кольоровим різноманіттям. Також чудово себе зарекомендував для декору лицьової частини вивіски транслюцентний напівпрозорий світлорозсіювальний матеріал чи іншими словами банерна тканина. Або, більш дорогий неймовірно міцний полікарбонат, який також використовується як куленепробивне скло. Усі ці матеріали є надзвичайно функціональними та гарантують тривалу експлуатацію вивіски.

Обрати об’ємну чи плоску вивіску?

Об’ємні елементи виступають на товщину їх борта над поверхнею основи вивіски. Такий вид вивіски характеризується найбільш презентабельним зовнішнім виглядом, привабливістю та довговічністю. Вивіска вважається плоскою коли її елементи знаходяться в одній площині з корпусом. Основа плоскої вивіски може бути декорована вініловим графічним зображенням.

Де ви зможете встановити вивіску?

Світлова рекламна вивіска може бути встановлена як самостійна фасадна вивіска, так і у вигляді додаткової торцевої на кронштейні, або навіть знаходитися між двома іншими вивісками. Також є можливість змонтувати її на каркас або безпосередньо на фасад будівлі. Ретельно вивчивши місцезнаходження, потік дорожнього руху та конкуруючі вивіски поряд, можна вирішити, який варіант монтажу буде найкращим для вашої реклами.

Рекламна вивіска є ідеальним маркетинговим інструментом для бізнесу. Вона дозволяє потенційним клієнтам дізнатися хто ви, та що робите. Але, вивіска з підсвіткою дозволяє зробити це швидше та ефективніше! Підвищена видимість і читабельність цілодобово, навіть вночі і навіть під час руху автомобіля. Це основні переваги світлової реклами, які генерують збільшення трафіку та залучення нових клієнтів, а значить, зростає і прибуток бізнесу.