А у вашому місті є арт-інсталяція "Я люблю місто"?

Дата публікації: 14.07.2020
Дата редагування: 11.05.2022

Мало кому з перехожих вдається пройти повз декоративну інсталяцію "Я люблю місто" і не сфотографуватися на фоні неї. А якщо місто, де встановлено арт-об’єкт, вирізняється цікавими пам’ятками, оригінальною історією або просто вашими приємними спогадами, завдяки таким фото у соцмережах, воно має всі шанси стати мегапопулярним. Публікації фотографій на фоні даних рекламних конструкцій, розміщені в мережах Facebook, Instagram або Twitter можна прирівняти до колекції магнітів на холодильнику з відвіданими місцями. Тільки, на відміну від магнітів, ці фото живуть своїм життям, поширюються та переглядаються, створюючи тим самим рекламу локації, місту та компанії-виробнику.

Початком історії таких своєрідних логотипів міст на постаменті, стала розробка дизайнером Мілтоном Глейзером відомого логотипу "I Love New York", який було створено в ході рекламної кампанії з розвитку туризму в Нью-Йорку в 1970-х роках. По всьому світу тепер виготовлено безліч варіацій такого арт-об’єкту в концепції "Я люблю…" назву міста, абревіатуру чи скорочення або найменування бренду. Але, незмінним являється елемент у вигляді серця.

На сьогодні, в багатьох містах встановлено декоративні об’ємні інсталяції, присвячені рідному краю. Якщо конструкція розміщена при в’їзді в населений пункт, її сміливо можна назвати в’їзним знаком міста. Часто на них розміщують герб населеного пункту або іншу місцеву символіку.

Якщо ви плануєте замовити так звану "вивіску свого міста", рекламно-виробнича компанія Артлайт пропонує вам переглянути декілька рекомендацій щодо її виготовлення:

  • Матеріал виготовлення та монументальність моделі враховуються при розробці дизайн-проекту конструкції. Виготовляти такі об'ємні букви та логотипи рекомендуємо з металу або композиту, так як дані матеріали характеризуються довговічністю та антивандальними якостями. Недоцільним є виготовлення з ПВХ, так як така інсталяція часто стає об’єктом цікавості у дітей, і ми повинні  бути впевнені, що вона витримає їх дослідження, та не впаде. 
  • Надійний каркас – це правильно спроектований та змонтований каркас. Ми виготовляємо каркас з профільної труби, яка монтується всередину елементу і з'єднується з зовнішнім каркасом всієї конструкції. Лише так можна забезпечити стійкість об’єкту до негативного впливу погодніх умов та людського фактору.
  • Дизайн інсталяції та її художньо-стилістичне рішення повинні поєднувати в собі естетичність і функціональність, та ні в якому разі не псувати архітектуру прилеглого середовища. 
  • Основним завданням сучасної фотолокації є залучення уваги та максимальна візуальна взаємодія з глядачем. Але варто зауважити, що не всі такі арт-об'єкти стають туристичним логотипом улюбленого місця. Довершений яскравий образ залежить від оригінальності та творчого виконання конструкції.

     Для замовлення об'ємних букв, в’їзного знаку міста, світлової та несвітлової інсталяції "Я люблю місто" звертайтеся в РВК Артлайт. Наші менеджери нададуть вам професійну консультацію щодо конструкторського рішення та розробки дизайну об’єкту. Також, наша компанія надає послуги з доставки та монтажу готового виробу по всій Україні.

Навіщо придумувати велосипед, коли такий рекламний інструмент працює у всьому світі, а сердечні інсталяції  незмінно  зворушують серця перехожих.

Останні новини