Стела для АЗС з led-цінами на пальне

Дата публікації: 01.06.2020
Дата редагування: 11.05.2022

Стела для АЗС  є своєрідною візитною карткою автозаправної станції та світловим орієнтиром для водіїв. Так як конструкція повинна бути видима здалеку, її висота становить 6-8 м. Таким чином стела для АЗС виконує  функцію інформування про актуальні ціни на пальне та ідентифікує брендові кольори компанії. 

Нещодавно спеціалісти РВК Артлайт виготовили цінову стелу для автозаправної станції компанії ENERGY plus. 


Конструкція виконана з якісних матеріалів та надійних комплектуючих, закуплених безпосередньо у виробника. 

  • Силовий каркас конструкції спроектовано та виготовлено з урахуванням значної висоти стели та можливості серйозних вітрових навантажень. 
  • Стела відповідає загальному дизайну автозаправної станції та служить важливим інформаційно-рекламним об'єктом. 
  • Об’ємний логотип компанії та стильна стрілка-вказівник є чітко видимими вночі за рахунок світлодіодної підсвітки та виконані методом вакуумної формовки з дотриманням фірмових кольорів. 
  • Світлодіодні блоки з показниками цін на бензин, газ і дизельне паливо виготовлені з якісних led-модулів, керування інформацією на яких здійснюється за допомогою Wi-Fi з ноутбука або смартфону.
  • LED- табло, що знаходиться над цінами  може бути використано у форматі біжучої стрічки з метою розміщення реклами.

Виготовлення цінової стели для АЗС вимагає досвіду та професійних вмінь, тому його однозначно потрібно довірити фахівцям. Можливе замовлення у будь-яке місто України. Якість гарантована.

Останні новини