Дешева та ефективна реклама «Вивіска банерна»

Дата публікації: 24.05.2022
Дата редагування: 26.04.2024
Avatar

Автор: Юлія Семенчук

Стаж: 5 років

Сертифікати: Менеджер

Про автора: Працює в компанії 3 роки

Інші статті: Читати

 Банери найбільш розповсюджені у теперешній час в Україні. Вони значно дешевші, та майже нічим не відрізняються від дорогих вивісок.  Банери можуть бути для різних цілей і можуть бути створені банерні рекламні вивіски. Вінілові банери, текстильні банери, банерна сітка тощо. Ми звернемо увагу на три найбільш популярних типів банерів, і їхні особливості. Всі види банерів виготовляються методом широкоформатного друку.

Вінілові банери

Вінілові банери є найбільш міцними та популярними банерами для зовнішніх демонстрацій. Вініл має напівглянцевий вигляд, який можна помітити, коли на поверхню потрапляє світло. Уникайте розміщення банерів під прямим світлом, щоб зменшити видимі відблиски; чим менше відблисків, тим краща видимість. Оскільки вінілові банери важчі за тканину чи сітку, ми рекомендуємо вибрати один із варіантів розміщення люверсів по краях вашого банера. Це забезпечить його натяг під час відображення (це особливо стосується великих банерів) і надасть вам більше якісніше відображення, незалежно від умов. Вінілові банери відрізняються способом виготовлення: ламіновані та литі. Зазвичай литі банери з більшою граматурою використовують на вулиці, ламіновані в інтер’єрі або на вулиці для коротких термінів. Вінілові банери розміщуються на різних стінах приміщень. На щитах, вказівниках, білбордах. Транслюцентні банери використовуються для виготовлення світлових банерних вивісок та дахових конструкцій.

Тканинний банер

Розроблені як для бізнесу, так і для естетики, тканинні банери представляють красиво надруковане зображення дивовижної якості. Легкий поліестер сприяє функціональності цього банера, що дозволяє легко транспортувати та монтувати банер. Тканинні банери забезпечують невелику прозорість. Відображення перед вікнами дозволить світлу просвічувати матеріал (звичайно, цей ефект не можна порівняти з напівпрозорим сітчастим банером). 

Тканинні банери призначені для використання всередині приміщень, хоча показ на вулиці також можливий, якщо ви уникаєте цього під час сильного дощу або вітру. Підвішування тканинних банерів до стелі є типовим методом професійної демонстрації в приміщенні. Як і у випадку з вініловими банерами, тканинні банери можуть містити люверси або кишені для труби, щоб допомогти вам ідеально змонтувати банер. Також для монтажу текстильних банерів, як правильно використовують різні профільні системи. Тканиних банерів використовується для виготовлення текстильних лайтбоксів.

Сітчасті банери

Банерна сітка Mesh, яка використовується для наших сітчастих банерів, зменшує вагу та дозволяє вітру та світлу проходити крізь банер. Важливо зазначити, що кольори та графіку на цих банерах часто описують як «світлі» або «приглушені» у порівнянні з іншими видами вініловими або тканинними аналогами. Для найкращої якості зображення сітчасті банери необхідно розглядати на відстані. Найбільш функціональністю відзначаються сітчасті банери , особливо якщо вони експлуатується на відкритому повітрі, оскільки стійкі до вітрових навантажень.

Одним з найпопулярніших способів розміщення сітчастих банерів є огорожі. Це підкреслить напівпрозорий характер візерунка сітки, дозволяючи показувати дизайн, не закриваючи повністю поверхню та фон, який він покриває. Якщо ви плануєте встановити сітчастий банер на огорожі, ми рекомендуємо замовити люверсування для вашого банера, оскільки – це дозволить легко змонтувати банер на паркан в кількох точках за допомогою коротких мотузок або стяжок. А,також банерну сітку икористовують для виготовлення фальшфасадів та брендмауерів.

Незалежно від вашого вибору банера, усі типи банерів ми можемо виготовити. Ваш проєкт буде виготовлений та змонтований! Замовити банер ви зможете тут!

Фальшфасад, рекламний банер, широкоформатний друк, рекламний брандмауер
Огляди продукції виробництва РВК Артлайт
РВК Артлайт - Зовнішня реклама 1 відео із 2
1
1:34
Фальшфасад, рекламний банер, широкоформатний друк, рекламний брандмауер
Фальшфасад, рекламний банер, широкоформатний друк, рекламний брандмауер
РВК Артлайт - Зовнішня реклама
2
0:32
Широкоформатний друк, банер, брандмауер
Широкоформатний друк, банер, брандмауер
РВК Артлайт - Зовнішня реклама