Запакуйте свій бренд в яскраву світлову коробочку

Дата публікації: 25.11.2020
Дата редагування: 16.04.2024
Avatar

Автор: Ольга Шершун

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор

Про автора: ...

Інші статті: Читати

Давайте згадаємо казку: На морі на океані є острів, на тому острові дуб стоїть, під дубом скриня, в скрині - заєць, в зайці - качка, в качці - яйце, в яйці голка - смерть Кощія!

А тепер загадка від РВК Артлайт: в галасливому мегаполісі, на розі вулиць є будівля, на фасаді будівлі кронштейн, на кронштейні – каркас, на каркасі – коробка, в коробці – світло, в світлі – серце Вашого бренду! Що це? Звичайно лайтбокс.

Ви коли-небудь замислювалися над тим, щоб розмістити рекламу свого бренду у вигляді лайтбоксу? Якщо так, то, ви рухаєтеся в правильному напрямку, оскільки світлові короби вважаються одним з найефективніших засобів зовнішньої реклами.

Мода на вивіски з роками змінюється. Лайтбокс теж змінюється, мода на нього – ні. Лайтбокс – це ідеальний варіант світлової реклами як для малого так і для процвітаючого бізнесу. Різноманітність матеріалів та технологій дозволяє нам створити міцну, привабливу вивіску практично в будь-якому стилі.

ЯК ПРАЦЮЄ СВІТЛОВИЙ КОРОБ?

Світловий короб складається з зовнішньої рами і внутрішнього джерела освітлення, призначеного для підсвічування лицевої частини. У наших світлодіодних лайтбоксах ми використовуємо світлорозсіюючу акрилову поверхню або транслюцентну банерну тканину. Джерелом підсвічування є світлодіоди. Також лайтбокси можуть бути з бічним або заднім підсвічуванням.

 

ЯКІ ДИЗАЙНИ ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ ЛАЙТБОКСІВ?

На додаток до стандартних квадратних та прямокутних форм, круглі світлові короби були і залишаються одним з найпопулярніших засобів зовнішнього брендингу. Нехай дизайн буде простим, лише із назвою компанії або бренду, підсвічування зробить все інше за вас. Подумайте, як кольори будуть виглядати після увімкнення підсвітки, і подумайте про використання 3D-літер, щоб надати вашому знаку унікального вигляду.

Прямокутні та квадратні лайтбокси ідеально підходять для роздрібної торгівлі, нерухомості, банків, ресторанів та торгових центрів у містах з великим трафіком. Найбільш виграшним вважається розміщення лайтбоксу будь-якої форми на кронштейні. Лайтбокси допомагають людям розпізнати і запам'ятати, що тут знаходиться той чи інший магазин. А ви знали, що в деяких містах лайтбокс можна розміщувати лише як доповнення до об’ємних букв?

Лаконічний світловий короб у чорно-білому виконанні вважається найбільш універсальним. Його використовують для магазинів, кафе, ресторанів, кав’ярень, перукарень, промислових компаній, офісів. Також часто використовують вінтажні світлові короби, щоб передати класичний стиль і позачасову красу.

Як вибрати світловий короб? Всі види лайтбоксів | Виготовлення зовнішньої реклами
Огляди продукції виробництва РВК Артлайт
РВК Артлайт - Зовнішня реклама 1 відео із 2
1
7:43
Як вибрати світловий короб? Всі види лайтбоксів | Виготовлення зовнішньої реклами
Як вибрати світловий короб? Всі види лайтбоксів | Виготовлення зовнішньої реклами
РВК Артлайт - Зовнішня реклама
2
0:32
Вивіска кронштейн торцева двостороння
Вивіска кронштейн торцева двостороння
РВК Артлайт - Зовнішня реклама

ЯКИЙ ЛАЙТБОКС ОБРАТИ?

При виборі світлового короба слід враховувати безліч факторів, включаючи місце установки, розмір зображення і зовнішній вигляд. Ми з радістю відповімо на будь-які ваші питання, щоб допомогти вам вибрати світловий короб. Ви можете замовити виготовлення лайтбоксу за власним ескізом або ж довірити цю роботу професійним дизайнерам компанії Артлайт. Не важливо, чи вивіска виконана у формі листочка, морозива, силуету чи це просто кругла світлова адресна табличка на фасаді будинку – усе це лайтбокс, виготовлений по принципу «коробочки зі світлом».

Найпопулярнішим способом виготовлення лайтбоксу є обклеювання лицевої частини плівкою з УФ-друком необхідного зображення. В цьому випадку лицьова частина виробу виконується з матеріалу, що пропускає та розсіює світло (спеціальні різновиди акрилу або пластику). Плівка теж повинна пропускати світло (оптимально використовувати транслюцентну). Картинка світиться, перехожі дивляться. Недорого, але досить ефектно.

РОЗКРИЙТЕ СЕРЦЕ СВОГО БРЕНДУ З ДОПОМОГОЮ ЛАЙТБОКСУ.

Рекламувати бізнес сьогодні важче, ніж будь-коли. Рекламні щити і вивіски на кожній великій вулиці і шосе, а також слід враховувати бурхливе зростання цифрового маркетингу. Зробити ваш бренд ближчим до клієнтів стає все більш і більш важчою задачею. Але одна техніка продовжує працювати – це добре продумані вивіски у вигляді лайтбоксів.

Світлові вивіски дають вашим потенційним клієнтам можливість побачити ваш бізнес в новому світлі. Коли справа доходить до зовнішнього маркетингу, вам буде складно знайти більш надійний традиційний маркетинговий хід, ніж виготовлення лайтбоксу.

ЯК ЛАЙТБОКСИ ПРАЦЮЮТЬ НА ВАШ БІЗНЕС?

Грамотно продумана та якісно виготовлена рекламна вивіска у вигляді лайтбоксу може стати виграшним вкладенням коштів в розвиток власного бізнесу. У той час як інші знаки зникнуть в похмурий або дощовий день, лайтбокс з назвою вашої компанії гарантовано буде відображатися в будь-яку пору року і в будь-який час доби та залишиться таким же ефективним, незалежно від погоди.

Не лишайте вибору Вашим потенційним клієнтам: проїхати чи пройти, не побачив логотипу вашого бренду! Обирайте лайтбокс, щоб забезпечити видимість 24/7.