Алюмінієвий композит – універсальний солдат на полі бою рекламних матеріалів.

Дата публікації: 20.11.2020
Дата редагування: 26.04.2024
Avatar

Автор: Шершун М.

Стаж: 17 років

Сертифікати: Директор компанії

Про автора: Засновник компанії РВК Арлайт

Інші статті: Читати

АЛЮМІНІЄВИЙ КОМПОЗИТ: ЩО ЦЕ ТАКЕ?

Швидше за все, про алюмінієвий композит Ви чуєте не вперше. Але реально, що собою представляє даний матеріал уявляєте погано. Правда, це якщо ви не працюєте у сфері зовнішньої реклами, так як цей матеріал широко застосовується при виготовленні рекламних вивісок. Отже, давайте спробуємо розібратися.

Лист композиційного матеріалу складається з трьох шарів: між двома шарами алюмінію знаходиться шар ПВХ або мінеральний наповнювач. Такий собі сендвіч. Матеріал відзначається високою міцністю, та невеликою вагою. На вигляд і дотик, як метал, по вазі – як пластик. Завдяки такому складу, рекламним конструкціям, виготовленим з алюмінієвого композиту не страшні спека, проливні дощі чи сильні морози.

ЧОМУ КОМПОЗИТ ТАКИЙ ПОПУЛЯРНИЙ?

Алюмінієво-композитні панелі (АКМ) мають безліч класних характеристик: різноманітність кольорів і форм, пожежостійкість, піддатливість, презентабельність, стійкість до ультрафіолету, можливість приховувати недоліки фасаду. Вивіски з композиту набули широкого використання усюди: як для зовнішнього використання на фасадах будівель, так і для інтер’єрного рішення приміщень. Всюди він виглядає чудово. Композитному матеріалу легко надати необхідну форму, що є дуже зручно, якщо потрібно нестандартно, але гармонійно вписати вивіску в архітектуру споруди або інтер'єр приміщення.

Колір композитного матеріалу теж може бути різний. Кольорова палітра налічує більше 50 відтінків, а також різноманітні текстури з імітацією природних матеріалів, наприклад дерево, мармур чи камінь, з глянцем або дзеркальною поверхнею. Навіть якщо ви не зможете знайти потрібний відтінок, завжди можна обклеїти вивіску плівкою Oracal. Також на лист композиту можна нанести повнокольоровий друк і шовкографію.

ОБ'ЄМНІ БУКВИ
ОБ'ЄМНІ БУКВИ
ДАХОВІ КОНСТРУКЦІЇ
ДАХОВІ КОНСТРУКЦІЇ
СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН
СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН
Вивіска з композиту. Світлова та несвітлова вивіска. Алюмінієвий композит.
Огляди продукції виробництва РВК Артлайт
РВК Артлайт - Зовнішня реклама 1 відео із 2
1
5:27
Вивіска з композиту. Світлова та несвітлова вивіска. Алюмінієвий композит.
Вивіска з композиту. Світлова та несвітлова вивіска. Алюмінієвий композит.
РВК Артлайт - Зовнішня реклама
2
5:26
Як краще обрати та вдало розмістити рекламу: корисні поради, підказки та рекомендації.
Як краще обрати та вдало розмістити рекламу: корисні поради, підказки та рекомендації.
РВК Артлайт - Зовнішня реклама

ВИДИ ВИВІСОК З КОМПОЗИТУ

  • Світлова вивіска з алюмінієвого композиту – це взагалі круте рішення і напевно найпопулярніший вид вивісок на вулицях мегаполісу та в торгових центрах. Алюмінієвий композит - матеріал, що не пропускає світло. Щоб вивіска була світловою, фрезерується напис в композитному фризі, зсередини підкладається молочний світлопропускний акрил та монтуються світлові елементи. Прорізаний напис без підсвітки виглядає стильно та лаконічно, а при підсвічуванні – чітко та вишукано.
  • Світлова вивіска з інкрустацією акрилом – це взагалі особливий шик в зовнішній рекламі. За технологією це вивіска аналогічна композитній з прорізаним написом. Відмінністю є те, що - тут використовують товсте, зазвичай прозоре акрилове скло від 5 мм. Напис виглядає не втопленим в композит, а навпаки виступає на 10-15 мм від поверхні. В результаті букви виходять ніби об'ємними. Виглядає така вивіска розкішно!
  • Об'ємні букви на підкладці з алюмінієвого композиту – відмінний варіант, якщо вам потрібно приховати недоліки фасаду, проводку, блоки живлення чи кріплення. Потрібний колір підкладці і об'ємним буквам можна додати при потребі за допомогою вінілової плівки Oracal.
  • Вивіска несвітлова з композиту або композитний фриз з аплікацією вініловими плівками ORACAL або друком зображення. Виглядає стримано та презентабельно.

Існують і інші варіанти вивісок. Більш детальну інформацію Ви можете отримати в наших менеджерів. Поєднуйте та комбінуйте! Алюмінієвий композит прекрасно дружить з кольоровим акрилом, панелями з паєтками, ретролітерами та неоновими написами.

В ЧОМУ ЙОГО УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ?

Про те, як чудово алюмінієвий композит застосовується при виготовленні рекламних вивісок, ми описали вище. Крім того, цей матеріал на відмінно справляється з функцією оздоблення різноманітних рекламних конструкцій, таких як стела, екран, біжуча стрічка, а також облицювання будівель і фасадів. Невід'ємною та унікальною частиною міської естетики є сучасна архітектура кожного окремо взятого міста. Дизайн будівель, оформлення фасадів, невеликі забудови, скульптурні композиції, інсталяції та рекламні вивіски надають певний колорит будь-якій місцевості.

  • Такий інноваційний матеріал, як композитні панелі широко використовується для облицювання зовнішніх стін та оздоблення фасадів. Безумовно, він повинен відрізнятися міцністю та підвищеною стійкістю до впливу таких природних умов, як сонячне світло, вітер і дощ, тим самим забезпечуючи довговічність і тривалий термін служби. Зовнішній вигляд матеріалу теж має значення. Його колір, текстура, форма ліній - все це впливає на загальну естетику. Таким чином, матеріали, які використовуються для облицювання будівель одночасно повинні робити їх красивими і довговічними;
  • Алюмінієвий композит дуже простий в монтажі, та може встановлюватися на будь-який металевий каркас чи тип будівлі. Для дотримання єдиної стилістики, його можна використовувати і для внутрішнього оздоблення приміщень. Матеріал застосовується для оформлення кіосків, вхідних груп, навісів, альтанок, лавок, інформаційних стендів і багато чого іншого;
  • Різноманітність дизайнерських рішень із застосування алюмінієво-композитних панелей безмежна;
  • Матеріал не вимагає ніякого обслуговування. Досить протерти його чистою тканиною, щоб позбутися від пилу і бруду, що скупчилися на панелях;
  • При грамотному використанні алюмінієво-композитні панелі (АКП) не тільки радують око, але володіють звукоізоляційними та енергозберігаючими властивостями.