Об’ємні букви black&white. Будь в курсі. Будь в тренді

Дата публікації: 09.10.2020
Дата редагування: 24.04.2024
Avatar

Автор: Юлія Семенчук

Стаж: 5 років

Сертифікати: Менеджер

Про автора: Працює в компанії 3 роки

Інші статті: Читати

Втомилися шукати рекламну вивіску, яка вразить перехожих та буде вирізнятися серед інших оригінальністю та стилем? Вивіску, яка буде виконувати свої прямі рекламні функції: а саме, скеровувати трафік потенційних клієнтів до вашого бізнесу, повідомляти про ваш бренд чи продукт, не порушувати цілісність архітектурного середовища, й одночасно милувати око перехожих. Пропонуємо звернути увагу на об'ємні букви з ефектом світіння «Black&White». Також їх ще називають літерами з ефектом «день/ніч». Назва зумовлена цікавою особливістю матеріалу, за рахунок використання якого, лицьові поверхні букв в денну пору виглядають чорними або сірими, в залежності від обраного кольору матеріалу, а в темний час доби світяться яскравим білим світлом. Круто, правда ж?

Існує два методи виготовлення світлових об’ємних букв з ефектом хамелеона:

  • Шляхом встановлення спеціалізованого акрилового оргскла
  • Black&White; з використання спеціальної плівки день-ніч.

ЧОРНО-БІЛЕ РІШЕННЯ ЗАДАЧІ

Припустимо, ви вирішили замовити вивіску на фасад будівлі у вигляді об'ємних світлових букв. І це не дивно. На сьогоднішній день, такий вид зовнішньої реклами користується найбільшим попитом, відповідає вимогам дизайн-коду усіх міст України, є читабельним та естетично привабливим. А це, повірте, не мало, якщо врахувати, що вдала, якісна і продумана вивіска – це половина виграної справи в умовах ринкової конкуренції.

Безумовно, об’ємні букви чорного кольору виглядають неперевершено! Стильно! Лаконічно і водночас дорого! Багато відомих компаній та брендів використовують чорний колір при створенні свого логотипу. Але як зробити об'ємні букви в такому колірному рішенні світловими? Адже чорний колір не пропускає світло. Як варіант – підсвітка “контражур”. Вдень об'ємні літери будуть чорними, а вночі – підсвічуватимуться світловим ореолом. Але більш ефектним та ефективним рішенням стане виготовлення чорних об'ємних літер зі застосуванням технології «день/ніч». Це відмінний спосіб зіграти на контрасті зовнішньої реклами в денний і нічний час доби.

Зразки наших робіт

Світлові об'ємні букви День-Ніч (Black & White)
Огляди продукції виробництва РВК Артлайт
РВК Артлайт - Зовнішня реклама 1 відео із 2
1
1:03
Світлові об'ємні букви День-Ніч (Black & White)
Світлові об'ємні букви День-Ніч (Black & White)
РВК Артлайт - Зовнішня реклама
2
9:10
Як вибрати колір вивіски?
Як вибрати колір вивіски?
РВК Артлайт - Зовнішня реклама

МАГІЯ ТА СИЛА КОНТРАСТУ

Уявіть ситуацію: згідно брендбуку, логотип і назва вашої компанії чорного кольору, а фасад будівлі – білого. Вдень вивіска виглядає ідеально, а ось в темний час доби… Вам би хотілося, щоб і у вечірній час вивіска була дуже яскравою, помітною та видимою здалеку. Об'ємні букви з ефектом підсвічування «Black&White» – ідеальне рішення для вашої реклами!

Використовуючи дану технологію, ми можемо зробити вивіску, яка вдень виглядає як чорні букви на білому фоні, а вночі як білі літери на чорному тлі. Таке поєднання контрастів завжди буде виграшно та достойно виглядати.

АКРИЛ BLACK&WHITE

Акрил Black&White – це спеціальний матеріал, який володіє світлопропускною і світлорозсіюючою здатністю та при денному освітленні виглядає чорним або сірим, а вночі за рахунок підсвічування – яскраво-білим. Застосування технології зміни кольору відмінно підходить для підсвітки темних логотипів в нічний час будь-яким колірним відтінком. Можливо використання прозорих кольорових транслюсцентних плівок, а також світлодіодів будь-якого кольору. Як джерело підсвічування використовуються яскраві вологозахищені світлодіодні кластери. Для бортів об’ємних букв застосовується ПВХ або АLS-профіль. Оригінальність матеріалу може бути доповнена динамічною підсвіткою з використанням RGB-світлодіодів з функцією дистанційного управління.

Щоб замовити об'ємні букви з акрилу з ефектом «день/ніч» або розрахувати орієнтовну вартість виготовлення та монтажу, залишайте заявку на розрахунок на нашому сайті або телефонуйте за вказаними на сайті номерами. В кожному конкретному випадку і для кожного окремого клієнта ми запропонуємо найбільш оптимальне рішення.

ПЛІВКА ДЕНЬ/НІЧ

Процес виготовлення за технологією не відрізняється від інших типів світлових об'ємних літер. Відмінність полягає в матеріалі. В даному випадку ефект день/ніч створює спеціальна перфорована плівка (Oracal 8870 або 3М 3635-91). Технічно все просто – світіння здійснюється через перфоровані міні отвори, завдяки чому в денний час буква виглядає цілком чорною, а вночі перетворюється на білу. Ідеальна гармонія чорного і білого на вашому фасаді!

  • У чому відмінність між плівкою і акрилом «день-ніч»?

При виготовленні об’ємних світлових букв Black&White, ми використовуємо якісну європейську плівку, але навіть і вона через років 5 втратить свої властивості та може змінити колір під впливом погодних умов. Плюсом є те, що у плівки більш широкий спектр кольорів і це дозволяє значно розширити вибір.

  • У чому переваги оргскла Black&White?

При виготовленні вивіски з акрилу «день/ніч», ми отримаємо колір, який не підвладний рокам і несприятливій погоді. Отже, плюс в довговічності, мінус в обмеженій кольоровій гамі.

Заголовок
  • Як правильно замовити вивіску з світлових об'ємних букв «день-ніч»?

Якщо за кольором або вартістю варіант виготовлення об'ємних букв з використанням акрилового матеріалу Black&White, вам не підходить, ми запропонуємо розглянути варіант з використанням плівки «день/ніч».

Завдяки грі контрасту, поєднанні лаконічності чорного і благородного сяйва білого, варіант вивіски з ефектом Black&White в будь-якому випадку буде безпрограшним!