Вивіска з інкрустацією – особливий шик в рекламі!

Дата публікації: 28.09.2020
Дата редагування: 24.04.2024

Для початку, давайте згадаємо що ж таке взагалі інкрустація, як техніка. Отже, інкрустація – це процес декорування поверхні виробу, який передбачає вставку одного матеріалу в поверхню іншого. Це можуть бути стрази, камені, прозорий акрил, слонова кістка. В залежності від типу обробки матеріалів, а також способу інкрустації композиції, вивіски будуть виглядати зовсім по-різному.

Існує 3 види світлової композитної вивіски зі застосуванням технології інкрустації:

  • Вивіска з наскрізним фрезеруванням і підложкою з акрилу

Усі ми не раз звертали увагу на такий вид світлової вивіски, як композитний короб з світловим написом. Це напевно найпопулярніший вид класичної вивіски для розміщення в торгових центрах та на вулицях міста. У лицьовій частині коробу з алюмінієвого композиту вирізається напис методом наскрізного фрезерування або за допомогою лазеру, і зсередини підставляється молочний акрил, який здатний розсіювати внутрішню світлодіодну підсвітку. Матеріал алюмінієвий композит не пропускає світло, тому світиться лише напис, логотип або декоративні елементи. Необхідний колір усім елементам надається за допомогою кольорової самоклеючої плівки. Світлові елементи знаходяться на декілька міліметрів нижче композитного матеріалу і виглядають ніби трохи втоплені в нього. Вивіска проста та ефектна.

ОБ'ЄМНІ БУКВИ
ОБ'ЄМНІ БУКВИ
СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН
СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН
ДАХОВІ КОНСТРУКЦІЇ
ДАХОВІ КОНСТРУКЦІЇ
ФАЛЬШФАСАД
ФАЛЬШФАСАД
СТЕЛИ РЕКЛАМНІ
СТЕЛИ РЕКЛАМНІ
ФЛАГШТОКИ ТА ПРАПОРИ
ФЛАГШТОКИ ТА ПРАПОРИ
СВІТЛОДІОДНИЙ ВІДЕО-СІТІЛАЙТ
СВІТЛОДІОДНИЙ ВІДЕО-СІТІЛАЙТ

Основними перевагами вивісок даного типу є довгий термін служби та солідний зовнішній вигляд.

Вивіска з інкрустацією акрилу в рівень композитного матеріалу

В даному різновиді світлового коробу напис, логотип чи інші декоративні елементи з акрилу інкрустуються в «0» з площиною лицевої частини вивіски. Це досягається за рахунок спеціальної технології фрезерування прозорого акрилу товщиною 5 мм із створенням ніби сходинки, на якій кожна буква або символ підклеюються з внутрішньої сторони композиції. Колір світлових елементів вивіски задається за допомогою кольорових світлорозсіюючих плівок, кольорового акрилу або за рахунок встановлення кольорової підсвітки.

Рекламні вивіски такого типу мають дуже акуратний вигляд, тому їх часто розміщують на магазинах, в торгових центрах та офісних будівлях.

Вивіска, яка виглядає на мільйон доларів, ніби інкрустована коштовним матеріалом – так можна сказати про світлову композитну вивіску з інкрустацією прозорим акрилом. У такого типу вивісок більш яскраво підсвічується не лицьова частина напису, а світловий торець акрилу, який виступає над поверхнею композиту. Об'єм букв досягається за рахунок товщини акрилу, який також фрезерується з урахуванням невеликої технологічної сходинки, що дозволяє закріпити букву або елемент з внутрішньої сторони вивіски. Мінімальна товщина прозорого акрилу для інкрустації не менше 10 мм, максимальна – 20 мм.

Цей тип інкрустації дуже ефектно виглядає за рахунок торцевого світіння прозорого акрилу, який створює неповторний ореол навколо букв, особливо в нічний час. Надати лицьовій частині світлових елементів необхідний колір можна також за допомогою кольорового акрилу, кольорових світлорозсіюючих плівок або кольорового підсвічування.

Перевагами такого виду вивіски є неймовірно презентабельний вигляд, тривала експлуатація, а також висока естетична цінність завдяки оригінальному оформленню. Наша компанія рекомендує застосування сучасних технологій і лише високоякісні матеріали. Такий вид інкрустації часто використовують відомі бренди як вивіски для магазинів в торгових центрах. Наші спеціалісти з радістю допоможуть вам вибрати та замовити композитний світловий короб. Будь ласка зв'яжіться з нами, якщо у вас виникли питання або вам потрібна допомога!