Рекламна продукція та вироби

Дата публікації: 28.04.2020
Дата редагування: 24.04.2024
Avatar

Автор: Юлія Семенчук

Стаж: 5 років

Сертифікати: Менеджер

Про автора: Працює в компанії 3 роки

Інші статті: Читати

Акрилайт - прозорий світловий щит з акрилового скла, на який наноситься контур зображення або логотипу методом гравіювання. В результаті підсвічування лампами, встановленими в торцевій стороні щита, яскраво світиться тільки вигравіруване рекламне зображення, далі світло рівномірно розсіюється по робочій поверхні акрилайта. Для додання кольору, зображення можна доповнити аплікацією з кольорової самоклеючої плівки.

Адресна табличка - інформаційна табличка на будівлі, із зазначенням назви вулиці і номеру будинку, яка також виконує функцію естетичного оформлення фасаду будівлі.

Афіша - вид рекламної продукції, що анонсує про майбутній захід, концерт або виставку для широкої аудиторії. Сучасні афіші можуть бути як в класичному друкованому виконанні, так і зі застосуванням світлодіодної продукції.

Басорама - рекламно-інформаційна панель із підсвіткою, яка встановлюється на дах транспортного засобу, частіше всього таксі або автобуса.

Банерне панно - полотно з ПВХ, армоване сіткою з поліестеру, яке не боїться агресивного впливу зовнішнього середовища, з друком зображення, виконаним на широкоформатному принтері. Банерне панно кріпиться за допомогою тросів, металевого каркаса, або просто на стіну. Застосовується для розміщення соціальної реклами або тимчасової інформації.

Біжуча стрічка - динамічна панель з модулів, на яких розташовані світлодіодні лампочки з можливістю відображення текстової та графічної інформації.

Білборд - окремий великоформатний рекламний щит на опорах або бетонному фундаменті, що використовується для розміщення реклами уздовж автодоріг та магістралей.

Брендмауер - великоформатний рекламний щит з вінілового полотна або сітки, розташований на торцевій (протипожежної) стіні або на головному фасаді будівлі. Нерідко рекламний брандмауер маскує будівлі під час ремонту або реставрації, а також непривабливі стіни старих будинків.

Вивіска - візуальний знак в об'ємному або плоскому виконанні, розташований при вході, на фасаді будівлі, який інформує про фактичне місцезнаходження об'єкта, його сферу діяльності, графік роботи. Вивіска не може містити ніяких вказівок на ціни, найменування товарів і послуг, пропозицій і акцій.

Вивіска з паєток - вивіска, лицьова частина якої виготовлена з панелей із закріпленими на них рухливими сяючими паєтками, що привертають додаткову увагу і не вимагають споживання електроенергії.

Вітраж - декоративна мозаїчна композиція з різнокольорового скла або іншого прозорого матеріалу, що пропускає світло. Також можлива імітація вітражного покриття, способом нанесення на скло акрилових фарб або самоклеючої плівки. Встановлюються вітражі в дверних або віконних отворах, перегородках, а також у вигляді самостійного панно.

Внутрішня навігація - певний набір табличок і вказівників, який допомагає відвідувачам торгових центрів, державних установ, офісних будівель, гіпермаркетів максимально швидко і точно орієнтуватися в приміщеннях. При цьому, грамотно і естетично виконані вивіски-вказівники прекрасно виконують рекламну функцію для представлення товарів і послуг, а також доповнюють інтер’єр будівлі.

Вуличні меблі - вдале поєднання об'єктів інфраструктури міста з інтеграцією рекламно-інформаційного контенту у вуличне середовище, з функціональними завданнями меблів. Застосовується до автобусних зупинок, міських лавок, кіосків, ліхтарів вуличного освітлення, інформаційних панелей, вказівників, мульти-сервісних колон, сміттєвих контейнерів, міських велосипедів.

Графік роботи - табличка або наклейка, що інформує про режим роботи організації, може бути виконана з різних матеріалів.

Грифельна дошка - панель у вигляді дошки, стенду чи штендера зі спеціальним покриттям для написання по ній крейдяним грифелем або маркером. Часто використовується в кав'ярнях, барах і ресторанах для написання страв меню.

Джумбі - конструкція, що повторює упаковку продукту, в збільшеному вигляді з віддрукованим на ній зображенням рекламного характеру, яку підвішують під стелю, ставлять на підлогу, полицю або у вітрину.

Дошка меню - панель у вигляді грифельної дошки, світлового планшета або електронного дисплея, яка служить для відображення меню в кав'ярнях, ресторанах і кафе.

Електронний дисплей - це програмований пристрій, будь-якого типу, який використовується для візуального відображення цифрової або графічної інформації.

Контурне освітлення будівлі - вид фасадного освітлення, який виконується за допомогою світлової трубки або світлодіодної стрічки, і дозволяє максимально динамічно виділяти контур будівлі, за рахунок підсвічування його граней, роблячи aкцeнт на них або створюючи геометричні ілюмінaціі.

Крістал панель - інноваційна модель світлової конструкції, в якій зображення монтується між двома листами акрилового скла за допомогою декоративних гвинтів. За рахунок відсутності зовнішньої рамки, мінімальної товщини і торцевого світлодіодного підсвічування такі лайтбокси володіють легкістю та елегантністю.

Лайтбокс - являє собою об'ємний світловий короб, лицьова поверхня якого виготовлена ​​з матеріалу, який пропускає світло, борти і задня поверхня, як правило з ПВХ. Всередині встановлено джерело світла, що забезпечує максимально рівне випромінюванням світла по всій поверхні. Буває одностороннім і двостороннім.

Маркіза - легкий тканинний навіс для захисту від сонця над вікном, балконом або вітриною, найчастіше з механізмом піднімання і опускання, який може використовуватися в якості інформаційного рекламного носія.

Маркерна LED-дошка - сучасна світлова панель з прозорого або чорного акрилового скла, зі світлодіодним підсвічуванням в прямокутній алюмінієвій рамці по периметру. При нанесенні на світлову панель написів або малюнків за допомогою флуоресцентних маркерів створюється ефект яскравого світіння напису на дошці.

Медіафасад - це світлодіодний, гнучкий і динамічний відео-екран, який встановлюється на зовнішній або внутрішній частині будівлі для трансляції рекламних відео-роликів.

Мобайл - легка, картонна або пластикова об'ємна конструкція, підвішена до кронштейну на стелі над місцем продажу товару.

Мобільний щит (брендмобіль) - являє собою автопричіп в вигляді тристороннього рекламного щита, на трьох поверхнях якого (двох бічних і однієї торцевої) розміщується рекламне зображення. Під час руху разом з легковим авто по заданому маршруту, включається звуковий супровід, а в темний час доби і підсвічування.

Мурал - це продукт стріт-арту, велике зображення, картина або величезне «графіті», нанесене на поверхню стіни.

Наклейка - стікер, самоклейка, зображення невеликого розміру. Виготовляється з самоклеючої плівки, із застосуванням друку або методом аплікації та призначена для наклеювання на різні поверхні, такі як дерево, метал, скло.

Напольна графіка - це стікери-наклейки, які клеяться на підлозі під ногами відвідувачів в торгових центрах і на виставках. Виготовлені з самоклеючої плівки з нанесенням зображення за допомогою вологостійкого друку, спеціально для нанесення на гладку підлогову поверхню, а також вкриті захисним ламінованим шаром для захисту від стирання.

Неонова вивіска - світлова конструкція, що складається зі спеціальних скляних трубочок, наповнених інертним газом, який під впливом високої напруги, починає світиться. У сучасній рекламі неонові трубки використовуються для створення неонових вивісок зі складними світлодинамічними та анімаційними ефектами, підсвічування об'ємних букв, а також для декоративної підсвітки.

Об'ємні букви - Об'ємні букви, символи і елементи, виготовлені з акрилу, ПВХ, дерева або металу, що мають лицьову панель і борт, який створює об’єм. Можуть бути з підсвіткою світлодіодними лампами або неоновими трубками, з контражурною підсвіткою, коли використовується ефект відбиття світла від поверхні, а також без підсвітки.

Піларс - динамічна багатостороння конструкція у формі колони, що плавно обертається з внутрішньою підсвіткою.

Пілон - нестандартна вежоподібна конструкція у формі усіченої піраміди.

Пілон рекламний - це короб, що складається з металевого каркасу, листів міцного оргскла, алюмінієвого профілю і підсвічування, призначений для розміщення рекламних матеріалів.

Пневмофігура - надувна рекламна фігура з нанесеним на неї логотипом або іншою рекламною інформацією, яка виготовлена ​​зі спеціальної міцної тканини, і надувається електровентилятором, вмонтованим всередину фігури.

Плоскі букви - літери, символи та елементи, виконані з бортом в товщину листового матеріалу, з якого вони зроблені, за рахунок чого виглядають плоскими. Можуть бути виготовлені з ПВХ (при необхідності обклеєні кольоровими вініловими плівками), кольорового скла або композитного матеріалу. На плоскі букви, для додання ефекту об’єму можна встановити контражурну світлодіодну підсвітку.

Прапор - полотнище прямокутної форми, що має будь-яке спеціальне забарвлення і найчастіше встановлено на флагшток.

Прапор рекламний - вид рекламного носія, що включає корпоративні, фірмові прапори, вимпели, прапорці, прапори з логотипами, емблемами і девізами компаній, які використовуються для оформлення місць продажів.

Призматрон - динамічний рекламний щит, який має можливість змінювати три позиції рекламних зображень. Являє собою набір тригранних призм, які обертаючись навколо своєї осі через заданий проміжок часу, утворюють три різні плоскі зображення.

РОS-матеріали - набір матеріалів (воблери, шелфтокери, штендери, банери, гірлянди, магніти, постери, чашки), які за рахунок оригінального оформлення і грамотного розміщення сприяють приверненню уваги до певного бренду або товару і спонукають до здійснення покупки. Розшифровується як «Point of Sales», що перекладається як «місце продажів».

Рамка клік-система - міцна конструкція з алюмінієвого профілю і антиблікового скла, яка служить для розміщення і демонстрації рекламних зображень, з можливістю швидкої і легкої зміни постера.

Світлодіодний екран (LED-екран) - дисплей для відображення і трансляції відео-контенту за допомогою світлодіодів, в основі технології якого лежить модульна конструкція. Герметичний корпус з лицьового боку складається з світлодіодного полотна, а з іншого - з контролера, електроніки, блоків живлення та внутрішнього вентилятора.

Сітілайт - являє собою односторонній або двосторонній бокс із можливістю відкривання для зміни рекламного зображення та внутрішньою світлодіодною підсвіткою, який може кріпитися до стіни або встановлюватися ніжці на зупинках, центральних пішохідних вулицях, тротуарах та вздовж доріг.

Стелла - великогабаритна вертикальна конструкція інформаційного або навігаційного характеру, як правило, зі світловими елементами, є різновидом пілона нестандартної форми з наземним розміщенням на опорі.

Стенд інформаційний - стенд або щит, який призначений для розміщення змінної інформації для населення. Може бути різного розміру, кольору, наповнення, з підсвічуванням або без.

Табличка - площина невеликого розміру, зі вказаною на ній інформацією, наприклад назви організації, роду занять, графіка роботи, яка закріплюється на двері або на стіну при вході.

Штендер - переносна рекламна конструкція, яка встановлюється на вулиці біля входу в об'єкт рекламодавця.

Щит інформаційний - вуличний щит, головним чином великих розмірів, встановлений на опорах або фундаменті, який використовується організаціями, компаніями та владою для інформування населення.

Фреймлайт - ультратонка світлова панель з прозорого акрилового скла в рамці, що підсвічується по периметру. Алюмінієвий профіль з клік-системою дає можливість самостійно змінювати постери всередині конструкції.