«Жива» вивіска "Madlen" - рекламна магія паєток.

Дата публікації: 16.09.2019
Дата редагування: 11.05.2022

Якщо Ви хочете виділити бренд серед конкурентів унікальним декором вивіски, РВК Артлайт з радістю Вам у цьому допоможе. Вивіска з мерехтливими і рухомими світловідбиваючими елементами, виготовлена ​​нашою компанією на замовлення для Центру косметології «Madlen». На відміну від вивісок з об'ємними світловими буквами, які вражають око яскравістю, світлом і динамічністю, жива вивіска, неначе зграя сяючих метеликів, однозначно підкорить Ваше серце!


 

Жива реклама – це реклама, виготовлена ​​з декоративних панелей з паєтками, що переливаються, за унікальною технологією. Застосовується для виготовлення зовнішньої та інтер'єрної реклами, вивісок, фотозон, брендзон, вітрин, декорацій. Широка кольорова гамма паєток, а також можливість нанесення на них будь-якого зображення, дозволяє привернути в 6 разів більше уваги.

Зразки наших робіт

Жива вивіска

Така вивіска не споживає електрики та інших ресурсів, і в той же час зображення за рахунок невагомості паєточного декору приходить в рух від найменшого коливання повітря, створюючи ефект блискучої хвилі на виробі, мерехтить, відблискує і переливається кольорами.

Рекламні паєтки можна застосовувати для декорування засобів зовнішньої реклами, так як вони стійкі до впливу дощу, вітру і не вигорають на сонці.

Останні новини