Світлодіодні дисплеї для спортивних трансляцій

Дата публікації: 29.03.2019
Дата редагування: 01.05.2024

LED-екрани вуличного формату - незамінний атрибут при проведенні змагань в світі спорту різного масштабу. З їх допомогою можливий повтор ключових моментів гри та відображення чинного рахунку змагання.

Заголовок

Світлодіодні дисплеї для спортивних показів від РВК «Артлайт» характеризуються малою вагою, невеликою товщиною комплектуючих деталей і високою якістю зображення. Такі пристрої затребувані для роботи на спортивних аренах та майданчиках.

LED-ЕКРАН: ІДЕАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПОКАЗУ ГРИ

Новини зі світу спорту незмінно привертають велику аудиторію глядачів різного віку. Цим пояснюється пошук гідного технічного забезпечення для проведення спортивних показів на великому екрані. Надійні світлодіодні дисплеї затребувані на аренах для зручності глядачів і віддалених трансляцій. 

LED-конструкція дозволяє виробництво великих дисплеїв, незамінних для передачі цифрового відеосигналу і здійснення показів в місцях масового скупчення людей. Світлодіодні панелі встановлюють: 

  • Біля спортивних арен; 
  • На міських площах; 
  • У місцях скупчення фанатів і вболівальників; 
  • Перед фан-зоною.
LED-ЕКРАН: ІДЕАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПОКАЗУ ГРИ

Перевагами розміщення світлодіодної конструкції є: 

  • Відображення яскравого і чіткого зображення; 
  • Витривалість до зовнішніх чинників (температурних змін, палючим променям сонця, дощу, снігу, обмерзання); 
  • Економне енергоспоживання;
  •  Практичність і тривалий період використання.

 LED-дисплеї часто використовують у вигляді стійкої конструкції для трансляцій або нетривалого носія для оповіщення глядачів про останні новини з місця спортивної події. Спеціалізована установка LED-панелі займе не більше однієї години.

ХАРАКТЕРИСТИКА LED-ЕКРАНІВ

Вибір дисплея зумовлений низкою важливих деталей, що визначають якість показаної картинки. Головні характеристики LED-пристроїв для спортивних трансляцій: 

  • Висока роздільна здатність дисплея. Зовнішні LED-панелі характеризуються мінімальною дистанцією між глядачем і екраном, що визначає ймовірність зорової відмінності поблизу розташованих елементів. Фахівці твердять протилежне: для відображення не потрібно високу роздільну здатність картинки. Показ на дистанції включає загальне зображення; 
  • Яскравість - критерій, що охоплює характеристику світових діодів і величину сили струму між діодами. Оптимальним вважається коефіцієнт рівноваги чорного і білого в 5 000 кд / м2;
  •  Контраст відеозображення.
ХАРАКТЕРИСТИКА LED-ЕКРАНІВ

Варто звертати увагу на рівномірність матричної світлодіодної сітки. Вона забезпечує відсутність можливих спотворень зображення.

ВАРІАЦІЇ ДИСПЛЕЇВ ДЛЯ СПОРТИВНИХ ПОКАЗІВ

Світлодіодні конструкції представлені двома видами дисплеїв для спортивних показів:

  1. DІР-екран на основі DІР-світлодіодів. Пристрій має посилений захист, що робить пристрій найкращим рішенням для проведення зовнішньої трансляції. DІР-конструкції характеризуються посиленою яскравістю і вузьким кутом огляду. Зображення розходиться по екрану, що сприяє появі дискомфорту при перегляді.
  2. SМD-монітор на основі SМD-діодів. Виріб досконаліший і економічний в споживанні електроенергії. SМD-екрани - це останнє покоління діодів, зафіксованих на робочій поверхні конструкції.
ВАРІАЦІЇ ДИСПЛЕЇВ ДЛЯ СПОРТИВНИХ ПОКАЗІВ

SМD-технологія на відміну від DІР-конструкцій дозволяє виключити виробничий брак, підвищити міцність пристрою і скоротити грошові ресурси на її виробництво.

ПОПУЛЯРНІ ВИДИ ЕКРАНІВ

Екран SМD Р7 відрізняється вартістю і технічними даними. Оптимальна дистанція перегляду дорівнює 7 м, при розміщенні частинок в 15 600 пікселів на кв. м. 

Дисплей SMD P6 характеризується високим деталізуванням даних (27 600 пікселів / кв. М). Пристрій володіє гарною якістю зображення при зниженому параметрі яскравості (6 тис. Кд / м2). Показ відеозображення можливий на відстані від 6 м. SMD. Це дає можливість не упустити найдрібніші деталі на зображенні. Р6 - дорога конструкція. Параметри екрану розраховані на зручні умови перегляду, щоб уникнути появи відчуття «втомлених очей».

ПОПУЛЯРНІ ВИДИ ЕКРАНІВ

Панель DIP P16 забезпечує комфортний перегляд спортивного заходу з дистанції 14 м, з найбільшим обхватом аудиторії. Порівняно низька ціна пристрою не відбивається на ступені яскравості екрану (більше 8 000 кд / м2) і значним кроком в 16 мм. Дисплей недотягує тільки в деталізації, що дорівнює 3 906 пікселів на кв. м.

ВАЖЛИВІ ОСОБЛИВОСТІ ДИСПЛЕЯ

  • Дисплей для спортивних трансляцій повинен відповідати оптимальним умовам експлуатації. Варто брати до уваги опору, що гарантує комфортний, всебічний огляд для великої аудиторії. Мінімальний перегляд відеоряду можливий від 4 м; Крок пікселя зовнішніх дисплеїв повинен в 3 і більше разів перевищувати параметри внутрішнього дисплея. Середній показник - від 3 мм до 11 мм і більше; 
  • Яскравість монітора - показник, що впливає на якість конструкції. Спортивні змагання вимагає відображення зображення високої якості для кращого відображення того, що відбувається. Яскравість дисплея для спортивних ігор варіюється від 6 до 10 000 кд / м2. Яскравість обладнання впливає на його ціну; 
  • Роздільна здатність дисплея. Неправильно підібрана комбінація дистанції з високою роздільною здатністю призведе до некомфортного і виснажливого перегляду. Висока деталізація доречно для роботи LED-екранів для приміщень. Середній показник дозволу вуличного 
  • LED-дисплея становить від 10 до 16 тис. Частинок; Частота дисплея. Дисплеї на спортивних стадіонах відображають трансляцію і нерідко потрапляють в поле телекамер. Важливо, щоб при показі відео, де знаходиться пристрій, на ньому була непомітна герцовка. Кращий показник частоти екрану - понад 1 000 Гц.

LED-дисплеї для спортивних трансляцій від РВК «Артлайт» - це безпечний пристрій світлодіодів, що мають надійне покриття. Екрани мають високу практичність, що робить їх вигідним рішенням для передачі даних. 

LED-панелі різноманітні. Це дозволяє підібрати оптимальне рішення для їх установки. Правильний вибір екрану - гарантія передачі чіткої та якісної картинки, оціненої багатомільйонною аудиторією вболівальників.