Ціна якісних внутрішніх LED-дисплеїв: на чому краще не економити

Дата публікації: 10.09.2019
Дата редагування: 25.04.2024

LED-екран – це дороге обладнання, яке потребує високотехнологічної виробничої збірки. Чіткість і реалістичність відеозображення на внутрішньому світлодіодному дисплеї, а також його термін експлуатації залежить від якості світлодіодного матеріалу, підкладки та інших складових пристрою, включаючи акуратність монтажних робіт.

Заголовок

Якісний повноцінний світлодіодний екран для приміщень:

  • Відображає понад 15 млн кольорів;
  •  Володіє високою яскравістю понад 2 000 кандел на 1м2 (в окремих випадках яскравість може досягати до 5 000 кандел на 1м2);
  •  Піксельний крок до 10 мм; Виробляється на світлодіодах від компаній з хорошою репутацією (японські, німецькі, американські і тайванські компанії); 
  • Термін служби пристрою понад 45 000 годин постійної роботи;
  •  Присутня можливість зміни згорілих модулів для збірних екранів. Цілісні дисплеї не підлягають ремонту.

ПРО ВАЖЛИВІСТЬ РЕКЛАМУВАННЯ БРЕНДУ

Зустрічаються виробники світлодіодних екранів, які на 90% зібрані із зарубіжних деталей (виробництво китайських LED-екранів на замовлення виробників). Ціна на такі вироби дешевше цін на пристрої популярних імпортних марок.

LED-дисплей для приміщення з пікселем від 9 мм вітчизняного виробництва без ціни на проводку, установку і монтажні конструкції коштує недешево, і ті, хто купували дисплеї спочатку їх виробництва, зафіксували нестабільність в роботі екрану і порушення яскравості. Експлуатаційний термін вітчизняного виробу програвав імпортному. Сегодня виробники усунули існуючі раніше неполадки, підвищивши якість екранів, які тепер не гірші від закордонних зразків..

ВИДИ СВІТЛОДІОДНИХ ЭКРАНІВ

Внутрішні LED-екрани умовно можна розділити на три класи:

  • Економ клас;
  • Стандарт-клас;
  • Преміум клас.

Пристрої економ-класу не відрізняються якістю картинки, що транслюється. В них вмонтовані деталі з нетривалим періодом використання (не більше 4 років) . Недорогим світлодіодним екраном вважається пристрій з піксельним кроком 10 мм.

Оптимальним і поширеним варіантом внутрішніх LED-екранів вважаються пристрої стандарт-класу. Вони відрізняється світлодіодами. В них встановлюються діоди, що дозволяють досягти раціонального балансу ціни та якості.

Виробниками LED-дисплеїв преміум-класу для приміщень, як правило є японські представники Раnаsoniс або Shаrp. Переваги пристроїв преміум-класу:

  • Надійна і безперебійна робота виробу понад 95 000 годин і більше;
  • Якісна збірка;
  • Full-HD зображення з пікселем до 1 мм.
ВИДИ СВІТЛОДІОДНИХ ЭКРАНІВ

Світлодіодні стіни і габаритні панелі представників з Японії не мають швів по всій конструкції. Картинка або відеоматеріал на таких пристроях характеризується відсутністю дефектів, мерехтінь і позбавлене підвищеного навантаження на очі. Яскравість дисплея може бути будь-якою. Картинка має підвищену чіткість і реалістичність. Глядач машинально зосереджує погляд на відео від 5 до 15 секунд (рекламні промо-ролики в торгово-розважальному комплексі або екран в приміщенні аеропорту).

Світлодіодна реклама в ТРЦ на LED-екрані – вигідне вкладення в просування бізнесу. Перед покупкою гнучкого світлодіодного екрана варто вивчити його технічні характеристики.

УМОВИ ВИБОРУ ВНУТРІШНЬОГО СВІТЛОДІОДНОГО ДИСПЛЕЯ

Вибираючи внутрішній світлодіодний екран, визначтеся зі своїми фінансовими можливостями і цільовим призначенням пристрою. Придбання LED-дисплея для трансляції відео інформаційного змісту, обмежує основні умови вибору внутрішнього світлодіодного дисплея до безперебійної роботи пристрою і сприйнятливості відеоматеріалу. Таке завдання добре виконають пристрої російських виробників економ-класу. Піксельний крок визначається з урахуванням відстані між глядачем і монітором.

УМОВИ ВИБОРУ ВНУТРІШНЬОГО СВІТЛОДІОДНОГО ДИСПЛЕЯ

Для показу рекламного контенту вибирайте світлодіодні конструкції стандарт-класу російських і зарубіжних постачальників, виконаних з надійних діодів з кроком не більше 4 мм.

Для реклами брендових товарів вибирайте пристрої японських виробників преміум-класу. На даних екранах продукт буде виглядати стильно і в ногу з часом.