Як виділити свою вивіску серед конкурентів?

Дата публікації: 28.05.2020
Дата редагування: 24.04.2024

У сучасному світі, де більшість інформації сприймається візуально, щоб мати відчутну перевагу серед конкурентів, варто задуматися яке враження на перехожих справляє ваша фасадна вивіска. Вона повинна привертати увагу, бути обличчям Вашого бізнесу, формувати ваш індивідуальний стиль та бути відмінною від інших!

Ваш продукт, бренд чи послуги можуть бути крутими, унікальними але якщо ваша вивіска нічим особливо не вирізняється, ви швидко опинитесь в ситуації, де постійно змагатиметеся за увагу клієнтів.

Вийдіть з натовпу! Зробіть свій бізнес помітним! Налаштуйте свою рекламну вивіску так, щоб зробити її більшою, сміливішою та кращою, ніж усі інші.

Нижче наведено 8 способів виділити свою вивіску серед конкурентів:

  1. Засвітіть вивіску – додавання світлодіодної підсвітки завжди привертає увагу! Підсвічена по контуру вивіска, або об’ємні букви з підсвічуванням – виглядають справді круто! Не економте на світлі!
  2. Використовуйте логотип – частіше всього вивіски виготовляються з таких матеріалів як алюміній, композит, пластик ПВХ чи акрил. Ці ж матеріали дозволяють виготовити ефектну вивіску у вигляді вашого авторського логотипу. Конкуренти не зможуть її повторити.
  3. Додайте об’єм та багаторівневість – ваша вивіска не повинна бути рівною та плоскою! Багаторівнева вивіска завжди виглядає цікавіше. Наприклад, розмістіть літери назви компанії на одному рівні, а логотип підніміть вище. Об’ємні літери однозначно виглядають більш виграшно ніж плоскі та залучають набагато більше уваги.
  4. Додайте якісну графіку – доведено, що використання якісної графіки збільшує візуальну привабливість вивіски. Використовуйте найкращі фотографії або найкращий дизайн логотипу.
  5. Ідеальна обробка краю – зазвичай вивіска виготовляється квадратної чи прямокутної форми з гострими кутами, відійдіть від стандартів та зробіть їх заокругленими. Стильним акцентом може стати обробка країв чорним, білим або навіть металевим покриттям з ефектом срібла чи золота.
  6. Використовуйте більше кольорів – спробуйте додати фарб вивісці: наприклад до двох базових кольорів можна вибрати ще два додаткових. Вибирайте повнокольорові вивіски! Продумайте дизайн вивіски – використовуйте соковиті, яскраві кольори, які привертають увагу здалеку!
  7. Експерименти з текстурами – хочете, щоб ваша вивіска дійсно виділялася? Оригінально виглядатиме вивіска, поверхня якої є дзеркальною або з ефектом металевого відблиску? Або навіть з текстурою дерева. Можна також комбінувати!
  8. Зробіть їх рефлексивними. Більшість власників бізнесу не бажають робити свою вивіску світловідбивною, через збільшення вартості. Але воно того варте! Ваша вивіска стане маяком вночі! Чудова можливість затьмарити конкурентів!

БОНУС: підігрійте їх - ми розказали про 8 способів виділити свою вивіску, але тримайте ще бонус! Чому б не використати додаткову вивіску до основної? Додайте підвісний кронштейн з лайтбоксом? А може повнокольоровий екран на фасад? Або банер на стіні чи штендер перед входом?

Зробіть усе можливе, щоб ваша вивіска зі звичайної стала надзвичайною! У повному значенні цього слова. Вийдіть за межі! Ви не зможете перемогти конкурентів, якщо будете робити те саме, що роблять вони. Дослідіть можливості своєї вивіски – і вийдіть з натовпу!