Реклама в Україні - Якість без компромісів чи компроміс з якістю?

Дата публікації: 28.03.2019
Дата редагування: 28.03.2024

Цікава галузь виробництво візуальної реклами. Зараз в Україні дуже багато підприємств, які спеціалізуються на виготовленні реклами. Та, насправді, фахівців високого класу, які займаються улюбленою справою, небагато. На сьогоднішній день на ринкову ситуацію дуже великий вплив мають молоді колективи, які демпінгують, не маючи досвіду, навичок та обладнаня, лише для того, щоб не сидіти без роботи. А також дуже "економні" клієнти та їх маркетологи, які виставляють свої ціни на ту чи іншу продукцію, послуги для рекламістів.

Заголовок

Я вважаю, що не менш винні i ті люди, які ідуть на "поводу" та занижують ціну. А зменшення цін відбувається за рахунок зниження якості послуг та матеріалів, з яких виготовляють рекламу. Результатом вищеперелічених дій є падіння експлуатаційних характеристрик виробів (строк служби зменшується в 2-3 рази). 

Як наслідок, падає тінь на всю галузь виробників візуальної індустрії. Кліенти залишаються незадоволеними від такої "економії", яку самі і нав'язали, i, скоріш за все, висловлюють негативні думки про рекламістів в своєму колі спілкування. В свою чергу, навіть виробники та імпортери матеріалів для виготовлення реклами, не маючи попиту на якісні європейські продукти, стали завозити фабрикат, м'яко кажучи, низької якості. Мабуть таке буває тільки в рекламі. 

Тому що фахівці, які криють дахи будинків, утепляють фасади, будують бані..! Знають собі ціну! Ніякий клієнт не буде Вас цінувати, поки Вине почнете цінувати самі себе. Завжди гіркота від неякісного продукту буде тривати довше, ніж радість від низької ціни. Можливо, варто заплатити за вивіску трохи дорожче, щоб вона прослужила в 2-3 рази довше? Шановні колеги, наші клієнти можуть дозволити собі вивіски європейської якості, їм просто необхідно обгрунтувати доцільність, та вигоду цього виробу. Давайте виробляти якісний продукт! Автор: Микола Шершун.